Gezgin paketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tonyali61 tarafından 12 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tonyali61

Tonyali61 User

Arkadaşlar sorum kişisel bi fikir danışmak istiyorum bu gezgin paketi nasıl sizce almak mantıklı mı yeni yeni başlamış biri olarak cyborg ve 25 kararsız lf4 veriyor düşünceleriniz nedir almak mantıklı mıdır?

2. Dostum bana kalırsa mantıklı değil cunku başka paketlerde var ve ucuz :) benim önerim Maceraperest Paketi bana kalırsa iyi bir paket ucuzda ve karantina yaparak sayborg alabilrsn 1 de bazı gunler ozel (yanlısım varsa duzeltin) sayborg ve mimesis ve hammerclaw şansı da vardı pala toplayıp kapı aç sorna şansını dene yada karantina

Luminous bunu beğendi.
  3. NASUH_ASWA

NASUH_ASWA User

bi an ben yorum yaptım sandım :D güzel fotoğraf

Luminous ve 123157A551A bunu beğendi.
  4. Dostum :d komik bir yorum olmus yalan olmasın bende senden almıstım

Luminous bunu beğendi.
  5. NASUH_ASWA

NASUH_ASWA User

keske kullanmaya devam etseydin, güzel duruyordu neyse iyi geceler dilerim :)

Luminous bunu beğendi.
  6. Tonyali61

Tonyali61 User

mantıklı evet teşekkür ettim lf4 namına gemide bişey yok :D 20-25 kararsız veren paketi mi alsam diye dşünüyorum kaşif veya öncü paketleri

7. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Solace modüllerinizin olmadığını ve LF-4 sayınızın da az olduğunu var sayarak almanızın gelişiminizi hızlandıracağını düşünüyorum. Fakat, belirli bir müddet sonra Kararsız LF-4 leri kullanmayacağınız için (Korsan kutularından bayağı LF-4 elde edebilirsiniz.) alıp almamanız hususunda bir yorumda bulunamayacağım. :)

İyi forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  8. Tonyali61

Tonyali61 User

teşekkürler konu kilitlenebilir.

9. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Rica ederim, şansınız bol olsun :)

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.