GG 2x Ödül Vermedi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ghostecz tarafından 23 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ghostecz

ghostecz User

İyi akşamlar arkadaşlar,

Haftasonu ve dün yapılan 2x etkinliklerinde ben ödülleri normal olması gerektiği gibi aldım 2x almadım acaba başka aynı durumla karşılaşan var mı

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

İki kat gelmesi gereken ödüller tp, şeref ve bölünme kristalidir. Eğer bunlar gelmediyse hemen supporta yazın sıcağı sıcağına incelensin geminiz.

Keyifli forumlar.

3. ghostecz

ghostecz User

aa o zaman ben yanlış anlamışım, modum nelere 2x geldiğini nereden öğrenebiliriz ben geçenlerde zeta yapmıştım ilk zetamdı farkında olmadan havoclar 2x geldi falan nereye bakmam gerektiğini öğrensem iyi olur ben herşeyde 2x zannediyordum

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Her cumartesi günü kapılarda özel ödül günüdür yani

Örnk: Delta kapısı gemi tasarımı verebilir, kuiper havoc hercül.
    Kapıların verdiği ödüller forum üzerinden cuma gecesi veya cumartesi sabahı duyrulur.

Her pazar günü kapılarda x2 günü olur alınan ödüller 2 kat verilir, bunlar xp,şp, zetada 2 havoc verebilir kappada 2 hercül veya 2 LF4 Hades de 2 LF4 vede bölünme kristali 2 kat gelir.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ekim 2018
    .Paradoks. bunu beğendi.
  5. Kuiper artık havoc hercül mü veriyor ?

6. ghostecz

ghostecz User

biraz okudum da sadece 2x günündeymiş heralde

konu kitlenebilir modum teşekkürler

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Merhaba,

Bazı hafta sonları ödül olarak bu istatiksel dorid tasarımların kazanma şansı vardır.
    Buradan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

KATALONYA bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.