GG Anahtar Uri Gelmiyor

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve Shsuahabw tarafından 1 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Shsuahabw

Shsuahabw User

1 mil 100 bin kadar uri kasip abg dönme kararı aldım indirim vip aldim saat 1 den sonra (server int 3 )584 anahtar ve yillardir indirim viple kar ettigim kapida 250 k zarar ettim bir kac kez yaptiktan sonra uridium gelmemis ve anahtar ayni şekilde gelmemiş onceden de x4 te ayni sey oldu 300k x4 gelmedi anahtardada 1 milyon uridiuma pazar zeta yapip petin 17 prosunu yapmayi planliyodum suan uri yetmiyo buna kim bakıyo sadece merak ettigim icin soruyorum onceden ticket attim hic kimse doğru duzgun bir geri donüs yapmadı 200k uri gittti ganimet anahtari gitti ayrica prolarida tamamlayamiyorum zetaya yetmiyo uridiumum salak gibi indirim+vip aldim oyunun boyle bir sey yapicagini bile bile modum söyliceklerinizi 4 gözle bekliyorum ben şimdiden yaziyim gerekli birimlere sorunla ilgili ticket atmaniz gerekmektedir biz müdahale edemiyoruz yıllardir ayni butun konularin altina modum yazdiklariniza bi bakarmisiniz hangi konuda yardimci oldunuz loglara mi bakiyosunuz nasil bakiyosaniz bakin su anahtarla uriyi geri verin hic degilse indirim vipi geri alin bosa gitmesin param

2. smoonrise

smoonrise User

Bu sorun için Support'a başvurman lazım buradaki yetkililerin böyle bir işlem için izinleri yok . Kayıpların için zaten inceleyip gelmeyen kapı ödüllerini tesbit ederler ama benden sana bir tavsiye gelmeyen ödül sayısını biliyorsan bitirme ödüllerini bulup seyirden kanıt al derim . Genel bir kapı ödülü sorunu varsa eğer onu raporlar forum yetkilileri ama genel bir sorun değilse supporta bildirmen lazım .

3. [rüya]

[rüya] User

bunlar olurken siz dizi izliyordunuz sanırım yoksa ilk kapıda gelmediğini anlamanız gerekirdi ben şahsen ilk kapıda eksik malzeme verse hemen anlar yapmayı bırakırım.

4. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Bu tip durumlarda supporta başvurmanız gerekmektedir. Forum üzerinden herhangi bir işlem sağlayamamaktayız.

Gerekli cevap verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.