GG az parça verdi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Allergichen tarafından 12 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Zeta kapısı 66/111 iken 950 GG bastım 98/111 oldu. Ben bunu bitirir ikinci kapıya da 20 parça çıkarırım diye düşündüm neden böyle oldu?

2. joetly

joetly User

tamamiyle şans işi ve şansız günündesin bence.

herkesin kendince bir taktiği var. kimi tek tek bastığını söylerken kimi 100 - 100 basıyor. ben ise her zaman en baştada en sonda da 5 - 5 basıyorum. çarpan gelirse genellikle hemen çarpanı kullanıyorum. çok işim olduğu zamanlarda en azından yarılayana kadar 100 - 100 basıyorum ama sonrasında 5 - 5'e geri dönüyorum. eğer son bastıklarımda çok parça çıktıysa çarpanı hemen kullanmıyorum vs gibi.

Allergichen bunu beğendi.
  3. Sorun o değil ki kanka, 98 parçaya 1800 GG gitti. Hesabın ilk zetası bir de bu gidişle 2500'de falan açılacak, normalde 1200-1500'de açılırdı.

joetly bunu beğendi.
  4. joetly

joetly User

doğru diyorsun. gerçekten şanssızlık olmuş bence. benim de 2100 civarı açtığım oldu bende çok sinir olmuştum. ama kimi zamanda 1000-1100 arası bile açtığım oldu. tamamiyle şans diye bakıyorum.

Sayfayı Paylaş