GG basarken 2x olasılık etkinligi hangı gun?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Razorbackk tarafından 16 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Razorbackk

Razorbackk User

Gg basarken yuzdeler 2 katına cıkıyor ya. o etkınlık hangı gun? 3bintane gg biriktirdim cumartesi oldu hala yok.

General(Shadow.sword) bunu beğendi.
  2. DraydiBoy

DraydiBoy User

Yüzdeler 2 katına cıkmıyor ödülleri iki katına cıkıyor (Şeref Puanı, Tecrube Puanı, Günlük dosyası, Korsan Anahtarı vs.). Yarın çıkacak takvimden bakabilirsiniz.

3. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Arkadaşımızında dediği gibi yüzdeler iki katına çıkmıyor.

X2 gününde;

Kapılar bittikten sonra verilen Şeref Puanı, Tecrübe Puanı, Günlük dosyası, Korsan Anahtarı gibi şeyler 2 katına çıkıyor.

İyi forumlar..

4. Malesef öyle bir x2 ihtimal yoktur

5. Razorbackk

Razorbackk User

anladım gordum bugun yanlıs biliyomusum :D Uridium ve x4 ucb lazerinden normal verdi ama ? Bunlar gecerli olmuyorlar mı

6. DraydiBoy

DraydiBoy User

Malesef onlarda olmuyor :(

7. Razorbackk

Razorbackk User

ozaman x2 sadece havoc lf4 gibi seylerde gecerli oluyor kı bugun ılk zetayı yaptım otekine 5 parca kaldı acılmadı 2 havoc aldım bu hafta sonuna kadar toplam 3 kapı acarım havoc ıns yıne gelir fullensın lf4 e geçim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.