GG Basma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve userqq tarafından 17 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. userqq

userqq User

Arkadaşlar ben ggyi hep 100lü basıyorum uğraşmamak adına fakat haftasonu iki katı ödülleri varken zeta son 1 parça kalmıştı tam 400gg bastım çıkmadı ve kapıyı yapamadım bunun etkili yolu nedir ben 100lük basmakla hata mı ediyorum acaba tecrübeleriniz doğrultusunda taktik verirseniz sevinirim.

2. Merhaba,

Ben genelde son 5-10 parça kalınca 100 lük basmaktan 10 lu basmaya geçiyorum.Daha tasarruflu olduğuna inanıyorum.Fakat şans bulmayınca da bulmuyor işte diyecek bir şey yok.

İyi Forumlar

3. userqq

userqq User

Modum anlamadım ben kapıya 2300gg bastım toplam açılmadı üstelik tek ben değil birkaç arkadaşımda kapılarını sınırda açamadılar...
    Onun dışında verdiğiniz taktik için teşekkür ederim.

4. Şans işi kardeş. Ben 150K uriye açıyorum bir defasında 90K+200 GG zetayı açtım. belkide şanslıyımdır 2300 GG ye 2-3 defa rahat açardım. tamamiyen şans işi

5. DARKLORD

DARKLORD User

en etkili yol teker teker basıp tüm çarpanları hemen kullanmak ama o çok uzun süreceğinden kapının yarısına kadar 100'lü basıp sonra 5'li basarak her çarpanı geldiği gibi kullanmayı deneyebilirsin.

6. 10'luk bas, çarpan 4-5 olduğu zaman 1'lik bas

7. userqq

userqq User

Peki herkese teşekkür ederim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.