GG Basmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___________CAN tarafından 8 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba hep görüyorum galaksi enerjilerini biriktirip basıyorlar.Ben 200-300 gg olunca beklemeden basıyorum.Acaba 600-800 olunca basınca daha mı iyi yani yoksa toplu olsun diyemi böyle yapılıyor? Hep merak etmişimdir.Bir fark varmı yani?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Çok fark yok yalnız toplu basımlar kapıyı son parçalara kadar getirdiğinizde tamam az kaldı artık bir kaç depoya da açarım(pala için söyledim) psikolojisi hakim diye düşünüyorum ve az az bastığınızda şu oluyor sanırım o kadar gg bastım kapıyı bir açamadım sanırım bu yoksa çok büyük bir fark olduğunu sanmıyorum genelde çoğu kişi sizin gördüğünüz gibi 800-1000 arası gg yapıp öyle basıyor.

___________CAN bunu beğendi.
  3. Bende pallada mesela 1 depo fulluyorum.Sonra 266 gg basıyorum hep :D

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Dediğim gibi bir psikoloji oluyordur sanırım bende genelde basımlarımda az bastığımda off bu kapıda bir açılmadı diyebiliyorum o yüzden bir oyuncu olarak bu şekilde düşündüğüm için yazdım:)

___________CAN bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.