gg beta

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Schatten_190, May 9, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. arkadaşlar betayı az önce bitirdim (inşatını)
    neden bu kadar zor ölüyorlar aceba ? ben alphayı bigboyla bitirmiştim (4 saate :D)

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Beta galaksi Kapısındaki NPC ' ler , Normal Özelliklerine göre 2 Kat daha güçlüdür. ( 2 Kat Hasar , Kalkan , Darbe Puanı ve Ödül ) ve Ödülleri de 2 Kat fazla gelmektedir.

Detaylı bilgi için ; Alpha , Beta ve Gamma Kapısı ; S.S.S. : Galaxy Gates-Sonsuzluga Acılan Kapı!!!

Keyifli Forumlar

3. anladım... kristallinde zorlanmıyimda...

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Dilerseniz Geminizin özellikleri yazın , Böylece arkadaşlar yapıp , yapamamanız konusunda sizlere fikir verebilir.

Keyifli Forumlar

5. aegis
    25 civarı lf3
    25 civarı bo2
    18 arge
    10. seviye pet 1. seviye amikaze
    8 iris
    32k x2
    6k x3 var
    güve uçuş düzeni vet elmas uçuş düzeni

şuan devo partındayım geçiyorum

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Konunun gidişat yönü , Üyelerin fikirlerini belirtebilmesi ve konunun açık kalması için , Konuyu Yeni Başlayanlar kısmına taşıyorum

Keyifli Forumlar

7. tamam arkadaşlar gerek kalmadı en korktuğum kısım kristallonlardı kestim hepsi i:p

8. Kamikaze 3 olsa 3 atışta kesersin tallinleri fakat bu 3 lü kapılarda en tehlikeli npcler kristallonlardır.

2 saat uğraşsan zor kesersin skylabden seprom çekip saldırman daha iyi olur.

9. aynn doru söylüyon :D aegisten kurtardım kestim hepsini yok ya 1 saatimi almadı hızlı bitti :p

10. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kapıyı bitirdiyseniz ve Başka sorunuz yok ise dilerseniz konuyu kilitleyebiliriz.

Keyifli Forumlar

11. tabi olur, daha bitirmedim

12. senberk99

senberk99 User

Kardeşim sana vereceğim taktik kristallinlere dikkat etmelisin 31bo2 koyup girebilirsi ölemk imkansız oluyor bir de aegis isen direk can + kalkanları bas kami at hemen kaç bir de insta kalkan alabilirsin 3 saniye boyunca vuramazlar sana ben gamma tallinlerde ole yaptım malum 200-300k vurdular

13. oguzhan61

oguzhan61 User

alpha 4 saat nasıl sürdü öyle yazmışsın :)

14. 2 sene önce bigboyla yapmıştım max 5 lf3 ve bo2 ile yapmıştım pet yoktu en fazla 2 iristim ^^

oguzhan61 likes this.
  15. oguzhan61

oguzhan61 User

hah simdi anladım peki k.gelsin :)

Thread Status:
Not open for further replies.