Gg birim fiyatı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 优素福123 tarafından 21 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. indirim avantaji cektim saat 23:45 de paket aktif gozukuyor wipde var ama 80 uri gg gosteriyor tr6 da oynuyorum acill admin neden kaynakli

2. hedefim

hedefim User

Bir konuyu 2 defa açmanız işe yaramayacaktır lütfen tekrar etmeyip açtığınız konuya cevap verilmesini bekleyiniz.

ateistkeci bunu beğendi.
  3. Aliens

Aliens User

Dükkandan herhangi bir Uridiumluk öğeye tıklattığınızda yanında %30 diye bir işaret görüyor musunuz?

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Oyundan çıkış yapıp tarayıcınızı tamamen kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz. Problemin devamı halinde ise lütfen Support ile iletişime geçiniz.

İyi forumlar.

5. yaptim ama hala ayni sportu aradim 8 18.00 arasi yapilir iletisim diyor param kesildi kuponlarda gozukuyor indirim ama dukkandada wipin indirimi var sadece gg de oyle

faturadan kesildi indirim parasi 5.90 yanliz dukkandada ggdede sadece %5 lik indirim var oda wipin ilk defa boyle biseule karsilasiyorum.

6. hedefim

hedefim User

Forum içi flood yasak olduğu için eklemek istediğiniz mesajı sol alttaki düzenle kısmından ekleyiniz lütfen.

7. sporta yazdim frumda ilk konum kusur
    a bakma nasil oldugunu bilmiyorum sport nezaman doner

8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Eğer probleminiz hâlâ devam ediyorsa Support'a tekrar yazabilirsiniz. Fakat yeni bir ticket atarken oradaki görevli arkadaşlarımızın işini kolaylaştırıp süreci kısaltmak adına ''ödeme dekontunuzu'' ve konuyla alakalı önce atmış olduğunuz ticket numarasını atmayı unutmayınız.

İyi forumlar.

9. sayin modum kesildigine dagir mesaj geldi ve kuponlar bolumunde ayin 28 ine kadar gecerli oldugu yaziyor yanliz aktif degil ilk defa boyle biseyle karsilasiyorum