Kutlama GG Bugu Yapanalara Cezai İşlem

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Richie tarafından 24 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yapılan uyarı işleminden sonra kullanılan üslubunuz ile alakalı gerekli cezai işlem uygulanmıştır. Yapılan açıklamayı oyuncu olarak dile getirdim.

İyi Forumlar.

2. tryhardD

tryhardD User

okudum modum neyi kaçırdığımı düşünüyorsunuz söylerseniz belki tekrar odaklanır okurum. dediklerimde de neyin tartışma yaratacağını merak ettim açıkçası sadece yazdıklarında ciddi olup olmadığını sordum kullanıcıya çünkü yazdıkları bana aşırı mantıksız geldi. okumaya üşenen veya anlamayan olursa kısaca da fikrimi belirteyim: cezalar yetersiz ve bu ceza sadece faydalanmayan oyuncuları incitti ve belki de sonraki süreçte yeni oluşacaklar açıkları kullananların sayısını arttırma ihtimali var( uydurmayın diye cevap verecekseniz geçtiğimiz 10 senedeki haritalardaki oto-pilotları örnek gösterebilirim)

3. Omerbey35

Omerbey35 User

kuzenim de yaptı gg bugunu o kadar yapma dedim dinlemedi :D :D kappadan herkülleri fulledi sayborg bile çıkardı gider mi bilmem

4. :D gitmezse anlamı olmaz cezanın ama iyi fullemiş maşallh :D