GG çıkmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FullOfTerror tarafından 14 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese merhabalar. İki gündür alpha-beta-gamma ya enerji basıyorum. Dün 200 küsür enerji bastım 3 gg falan verdi. Bugün de yine 250 enerji bastım 5 gg verdi. Bu sorun bir tek bende mi var arkadaşlar. Kapıların son parçaları da değil, yani sürekli çarpan geliyor ama tutturamıyorum gibi birşey söz konusu değil.Çarpan da kapı parçası da az geliyor. Bende mi bir tek böyle acaba. Düşüncelerinizi alabilirmiyim arkadaşlar.

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Kapılar bazen oyuncuları kâra sokarken bazende bu tarz aksaklıklar yapıyor buna geçen hafta pazar şahsen kendim hades açarken yaşadım 40 parça hades 5 parça için 300gg bastım 1 parçası kaldı sonra 100tanede tekli tekli basayım drdim 60 basışta açıldı 360 ggye 5 parça geldi bunun sorun olduğunu sanmıyorum bazen oluyorki çok az ggye açılabiliyor bazende böyle hayal kırıklığı yapabiliyor.:D

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Eylül 2018
  3. O 5 parça son 5 parçaydı sanırım.40 parçadayken bastım demek istediniz diye anladım. Son parçalarda dediğiniz gibi 500-600 enerjide bile çıkmayabiliyor. Fakat üç kapının da daha 10-15 parçası varken bu kadar az çıkması beni şaşırttı doğrusu. Hatta sayı vereyim:

alpha 20/34
    beta 30/48
    gamma 68/82

Bu kadar parçam kalmışken bu dediğimi yaşıyorum 2 gündür.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.