Gg den tasarım çıkartmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***isyankar*** tarafından 22 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Az önce oil için yaptığım kappa kapısından mimesis çıkartmış bulunmaktayım . Sorum eğer birdaha çıkartma gibi bir durumum olursa hammer veya sayborg çıkacak bunu biliyorum fakat mimesisin de bir ihtimali olduğu için tekrar mimesis çıkacak olsa kapı boş mu geçecek yoksa mimesisin şansı diğerlerine mi aktarılcak kafama çok takıldı bilen varmı. Ve sayborga çok ihtiyacım vardı ne yazıkki çıka çıka mimesis çıktı hiç çıkmasaydı daha iyidi en azından üzülmezdim :)

2. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri bazı kapılara ek ödüller geliyor ödüllere ek olarak mimesis cyborg felan veriyor şansılısın bizim klanda daha 1 kişiye bile gemi çıkmadı eğer tekrar mimesis çıkarsada 10k uri verir sanırım.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. Darkobit21

Darkobit21 User

gene cıkar ama aynı cıkarsa bu sefer sana 10k uri verır kac kapıdan cıkma sansı var acaba deneyen varmı arkadaşlar

4. Her hafta mutlaka 1-2 kere denıyordum uzun denemeler sonucu geçen hafta çıkarttım . % olarak kaç şans bilgim yok ama düşük bi ihtimal olduğunu düşünüyorum hocam.

5. Mimesis'in gene çıkma ihtimali var, eğer çıkarsa 10k uri kazanmış olursunuz.

6. Teşekkür ederim arkadaşlar ama ihtiyacım olan sayborg şuan mimesisi ne yapayım ben :)

7. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Size şöyle bir örnek vereyim Ganimet Kutusu'ndan sizde mevcut olan tasarımlar çıktığı zaman ödül olarak 10.000 Uridium kazanırsınız. Yine aynı şekilde Galaksi kapılarındada böyle bir işlem uygulanır. Konuya gerekli cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.