Gg Enerji adeti.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve |►ИıGŦH¯´¯MΛЯΞ◄│ tarafından 29 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar sevgili arkadaşlar ve sayın modlar. Bir sorum olacak; acaba gg basarken 1'li 5'li 10'lu ve ya 100'lü basmanın herhangi bir artısı ve ya eksisi var mı? Farzedelim ki; 700k uri indirim+vip var. Bu adetlerden hangisi işimize gelir? İlk başlarda 100'lü mü basmalıyız, sonra düşürmeli miyiz? Teşekkürler, iyi forumlar. :)

2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Oranlarda herhangi bir değişiklik olmamaktadır. Yani tek tek bassanız da 100'lü bassanız da eşyaların düşme olasılığı aynıdır.

İyi forumlar.

3. ilk 3 defaya 100 basıyorum. sonra 10 lu basıp *5 birikitirp, xenomitten sonra *5 i kullanarak 1 basıyorum. son parçada ise yine 100 e dönüyorum. çünkü kanser olmak istemiyorum :)

4. Peki mademki değişiklik olmuyor, böyle bir sistem neden var Sevgili moderatörüm? Yani olayı nedir bunun anlatırsanız kendim yorumlayabilirim belki, ama bilmediğim için maalesef hangi stili kullanmalıyım çözemiyorum.

Ben hep 100'lü basıyordum bu zamana kadar, sonra bugün chatte içime kurt düşürdüler. :) Bilirsin; bi ağacın dibine kurt düştümü meyvesi tat vermezmiş. :) Şimdi aklım hep 10'lu bassaydım da kalsın istemiyorum, çarpan işini ise bir türlü çözemedim hem de senelerdir. :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Mart 2019
  5. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Diyelim ki 1500 ekstra enerjiniz var. Tek tek 1500 defa basmaktansa 15 defa basarak bu işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Amaç tamamen pratik olması yani.

İyi forumlar.

6. Elbette ki arada bir fark var. Malzeme çıkma olasılığı değişmese de çoklu basışta sistem 6 çarpana geldiğinde çarpanı kullanır ve bunun tutma ihtimali de azdır. 1'li veya 5'li bastığınızda çarpanı 2-3 de kullanmanız kapı parçasına elde şansınızı arttırır.

Kapıda asıl uridium harcayan kısım son parçalardır. İlk başta 100'lü basıp sona doğru 1'li ve 5'li basmanınzda fayda var. Tamamını 5'li açmanızda mümkün ama süre konusu yüzünden ilk parçaları 100'lü basmanız daha iyi olur.

7. Çok teşekkür ederim zaman ayırıp anlattığın için Denizci dostum, Pruvan Neta Rüzgarın Kolayına olsun inşaallah. :)

5'li 10'lu olanlarda küsuratlı gg kalırsa değerlendirmek amaçlı o zaman mod'um, siz nasıl bir taktik izliyorsunuz paylaşabilir misiniz benimle rica etsem?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Mart 2019
  8. ilk başlarda 100lü basıyorum çarpan vermeye başladığında 10luya dönüyorum son 20 yada 15 parça kaldığında 5li basmaya başlıyorum 10parçanın altındaki parçalarda ise tek tek basıyor vede gelen her çarpanı kullan diyerekten basıyorum

.Paradoks. bunu beğendi.
  9. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Genellikle 10'lu basmayı tercih ediyorum. Herhangi bir artısı olmasa da benim hoşuma gidiyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.