GG Enerji Basmadaki Saçmalık!

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ☾☆_.DΞŁİ.☾☆_[ßØ¥] tarafından 17 Haziran 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. Selamlar. Şu GG enerji basmada bıktım artık sürekli hata vermesinden. Tek tek basıyorum 5 li 10 luya dönüyorum 100 lü basıyorum her türlüsünde sürekli bana bu hatayı veriyor. Ne yapmam lazım kardeşim benim program olmadığımı anlatabilmem için şu oyunda . Kutsalını seven bi söylesin lütfen rica ediyorum. İhale de aynı burada aynı . Arkadaş ben insanım ya. Programlara engel olun bana değil.

yakamoz(SY) bunu beğendi.
  2. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

3. Hahaha. Çerez temizleyince çözülseydi keşke.

4. smoonrise

smoonrise User

Bu sorun ile alakalı başka bir konuya yazmıştım ayda yılda bir kapı yapıyorum onuda özel ödül oil olunca yapıyorum diye ve bu sorun bende sürekli oluyor ve tarayıcıdan girdiğim halde , şimdi tekrar yazayım bugün itibari ile özel ödül için oil için sevkiyatla epsilon yaptım , 1 kapıyı açıcam diye defalarca 503 hatası için f5 attım diğer hata sayfa yenile hatası içinde defalarca tarayıcıyı kapa aç yapmaktan neredeyse kapıyı açmayı bırakacaktım , önce 100 lü bastım gg orada yaptı aynı hatayı sonra yaklaşınca parça son 15 tane gbi 2li 5 li çarpan aradım hepsinde aynı hatalar oldu .

Bu açıklamadan yola çıkarak varsa önce raporlama gerekli düzelme olmadığını ve sorunun halen devam ettiğini ve acil bir çözüm gerekli olduğunu iletmeniz gerekiyor .

5. Mod'um daha evvel de bu problemleri iletmiştim . F5 atmakla çözülecek sorun değil bu. Zannediyorum ki manuel basan , teklif vermeye çalışan oyuncuları etkileyen ( hızlı ,yavaş,üst üste ,miktar değiştirme vs.) çeşitli sebeplerle yani manuel bastığını belli edecek ne varsa bunu yanlış anlayan bir program kullanılıyor . Programın incelenmesini rica ediyorum. Lütfen merkeze sorunu iletir misiniz.

6. Tanımlanamayan bir hata oluştu. Lütfen "Yeniden başla" butonuna tıkla ve madde dönüşümcüsü tekrardan çalışsın.
    ( Error at Updating Gate Image; ioError)