GG Gamma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *VRU*-MAFYASI-[S_A] tarafından 6 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar,

Gemim aegis full lf3 bo2 8 iris petim var gg gammada kristallonlardayım ancak peti kullanmakta zorlanıyorum gerisinde kalıyor canavarların peti üzerlerinde patlatmanın bir yolu var mı yoksa petsiz mi halletmeliyim taktiği olan varsa paylaşırsa sevinirim. İyi oyunlar...

2. ben peti sadece tallin ve sibelonitte kullanıyorum ama illa pet patlatcam dersen ben peti işaretliyorum kamikazeyi seçiyorum yaklaşıyorum yaratıklara ama mesafe bırakıyorum biraz onu ayarlarsın işte sen sonra roket ve lazer sıkıyorum pete patlıyor ama onu ayarlamalısın anlatınca ne kadar anlaşıldı bilmiyorum ama

3. Merhaba ,

Ya npc'leri bir yere toplayıp güzel daire çizerek npc'leri belli bir alanda toplayıp Kamikaze atacaksınız yada ağır kalkan konfigürasyonunda kamikaze atıp sonra hıza geçip uzaklaşacaksınız. İlk başlarda hepsi toplu geldiğinde zor olabilir çünkü Gama'da çok fazla hasar veriyorlar. İlk başlarda biraz azaltana kadar normal işaretlip saldırarak imha edebilirsiniz. Sayıları azaldıkça size verecekleri hasarda azalır.

İyi forumlar.

4. modumuza katılmıyorum eğer ilk başını kesip sonrasını kamiyle uğraşcaksan hiç uğraşma derim mermin varsa sab x2 x3 daya gitsin derim sepromlu tabi

5. tüm özelliklerini bi anda açip pet patlatabilirsin ama devamini getirebilirmisin bilemem

6. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

S modumuzun dediği gibi kendinize bir daire için ve o daireden şaşmadan rahat bir şekilde kamikaze atabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

7. koşeye yolayıp kami at derim ben beta da hiç kami atmadım çunku 75k hasar hiç birşey birde yiyecegin hasar patlama şansın yuksek sık kes koşede rayasyon gir kami at radyasyon 3k hasr veriyor yartıklar 100k :D

8. Köşeye gidene kadar ne olacak?

Arkadaşım kamiyi aç npclerin üzerine gitsin zaten geride kalacaktır.

Sonra canavarları petin olduğu tarafa çek. Üstten veya alttan geçebilirsin üstlerinde geçme tabi :) sonra pete değdiklerinde boom...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.