gg indirimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hadiyakalasana tarafından 12 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba kolay gelsin. Benim sorum sudurBu %30gg basma indirimi geldiğinde 100 enerji kaç uridium oluyor. Ayrıca bi %25 de ben cekersem kac olur 2 senide yazarsanız sevinirim teşekkürler

2. %30 ile 7.000 uri eder.
    %55 ile 4.500 uri eder.

100 enerji = 10.000 uridium

3. Merhaba ,

Galaksi indirimi her zaman aynı % oranında mı geliyor bilmiyorum hiç takip etmedim. Eğer hep %30 olarak geliyorsa sizde %25 indirim paketi alırsanız %55 indirim olur.

Üyemizinde dediği gibi uridium maliyetleri olacaktır.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gecen % 61 gormustum.39 uri idi 1 gg. indirim paket vip ve gg indirimi ile.

5. Merhaba ,

%61 olmaması lazım yani %25 indirim paketi + %5 VIP indirimi + %30 Galaksi indirimi toplamda %60 yapar. Oyunda zaten toplam %75 indirime kadar çıkılabiliyor.

İyi forumlar.

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

Allah Allah uri ile actim 100 lu bastim 3900 idi buna eminim ama sizdeki hesaba gore haklisiniz nasil oldu bilmem :D

7. Belki biraz enerji (gg) vardı fark etmemişsindir.

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yok tum kapilari acmistim oyle bir iki degil .ilginc hicmi gelmedi yani % 30 dan fazla :D

9. Merhaba ,

Diyelim ki %30 indirim kodu aldınız kullandınız. %5 VIP indirimi + %25 indirim paketi + %30 Galaksi indirimi olsa da sistemde en fazla %75 indirim oluyor.

İyi forumlar.

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yok modum bana diyorsaniz ben hic kod kazanmadim ama eminim 2 gun surdu hepsini actim, gg toplamam ben cok oyle kenarda gg yoktu.uri ile actim hatta o siradaki konularda bile paylastim 3900 diye.hic hesap etmemistim simdi sasirdim.hesapta hata vardi belki caktirmayim simdi:D geri alirlar bide :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.