GG İndirimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [™_SALA√¯AT•GETİR_™] tarafından 10 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Hala gözüküyor acaba pazartesi gün boyu olacakmı bir bilgi varmı?

2. -İDALI-

-İDALI- User

Ben de tam o konuda bir duyuru var mı diye bakıyordum. Umarım devam eder :D .

3. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Geri bildiriminiz için teşekkürler; Teknik bir nedenden ötürü bu durum yaşanmaktadır. Durum rapor edildi ve ne zaman düzeleceği hakkında bir bilgi mevcut değil.

İyi forumlar

4. teknik bir sorun degil galiba 1 gün daha eklemişler heralde çünki oyuna girince sağ üste etkinlik yazıyor saati bile yazıyor

5. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Evet haklısınız. Tüm dünya genelinde olan 11.11 Harcama etkinliğine darkorbit te katılmış gibi gorunuyor :)

İyi forumlar.
    Screenshot_3.png

Ekli Dosyalar:

6. InYourFace

InYourFace User

Bende bundan istifade edip spartanları tamamlayayım dedim 9 kappa bitti 4 herkules verdi 10 yapıyorum pekte iyi yapmış değilim indirim ayağına vermiyor bu melet :D bide kappa 5500 uriyle 100 enerji basıyorken 150-160 bin uriye açılmasıda ayıp yani :D

10 bitti 2 lf4 daha oyy oyyy gittii paracıklar happy hour kasıtlı çıktı dimi bu sefer kendime mukayet olacağım 3 eksik herkules var son kappa tükendim böyle bir günde tamamlayamadım bu benim ayıbım değil bence :D

11. son kappamı yapıyorum son atımlık barutum sayın modlarım sizden ricam yetkili birilerine üstlere danışsanız bildirsenizde bu sonuncuda 3 herkules verse bana gözlerim bozuldu haksızlık bence :D

Teşekkürler modlarım :D

İronidir ciddiye alıp talep etmeyin shopla yaptım :)Başımı belaya koymayın .:D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Kasım 2019
    guneslenenyarasa bunu beğendi.
  7. Pazartesi olmasına rağmen hala darkorbit anasayfasında duyurusu duruyor. Bu bir hata mı yoksa bu etkinlik uzatıldı mı?

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Takım arkadaşımın da belirttiği gibi 11.11 kapsamında bu etkinlikler gün boyu sürmüştür.

İyi forumlar.