GG İndiriminde Kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MrCixBoy tarafından 31 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MrCixBoy

MrCixBoy User

Merhaba arkadaşlar,

Acaba gg indirimi geldiğinde ve vip+avantaj indirimiyle birlikte alpha beta gamma dönsem uriyle kar edebilir miyim ?

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapıları açmak için harcıyacağınız Uridium miktarına bağlıdır.

Bazen 1 parça için birçok urıdıum harcanmaktadır.Tamamen şansınıza bağlıdır.

Keyifli Forumlar.

3. νιѕquє

νιѕquє User

Tabikide. 100 k uri ile full kapılara başmıştım ve baya fazla uridum-x4-tp-şeref olarak geri almıştım. Denk gelince kaçırma bana göre :)

4. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Genellikle indirim miktarına göre değişmekle beraber sürekli olarak alfa beta ve gama kapılarını yaparsanız tecrübelerime dayanarak uridium miktarında çok bir azalma görülmüyor.

Keyifli forumlar.

5. %13 gg indirimi ile pek bi zarar etmessin ama kar da edemezsin eğer çok şanslı deilsen.%30 gg indiriminde cok şanssız olsanda zarar etmessin ama şanssız deilsen iyi miktarda uridium kasabilirsin.Tabi %25 avantaj paketi ve viple birlikte olursa.

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tabikide cok farkediyor+gg indirimi ile.,simdi anladim :D + uriye gecilir mi diyorsun + gecilmez denkleyebilir carpan cokca cikarsa.istisnalarda olabilir kar eden.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.