gg kamikaze

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __INFLAMES__ tarafından 30 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. a.b.c dönerken farkettim eskiden a kapısı kristalinlerde 2 kamide patlarken şimdi patlamıyorlar diger yratıklardada var bu durum güncellememi oldu.?

2. Hsynarslan

Hsynarslan User

evet güncelleme geldi dp kalkan arttı sayılarını düşürmüşler

3. Mesela gamma kapısında 80 tallin varken sayısı 40'a düşürüldü bununla doğru orantıda canları ve kalkanları arttı. Alpha ve beta kapısı için de bu durum geçerlidir diye düşünüyorum. Sadece kristallinlere mi geldi bilmiyorum diğer yaratıklarda da sayı, can, kalkan olarak değişim yapılmıştır illa ki.

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Yukarıda arkadaşlarımızın söylediklerine ek olarak ilgili konu linkine buradan gidebilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Güncelleme dışında bir de kamikaze attığında nerede patladığı da yani ne kadarına kaç hasar verdiğine bağlı değişir. Tabi ki oyundaki donma veya görsel gecikmeler nedeniyle ayarlamak zorluyor + aldığınız hasarları geç gördüğünüz için patlama durumları olabiliyor. Kalkanı yükselten Kalp veya Halka varsa biraz dolaşıp hepsini bir noktda toplayıp kamikaze patlayınca hareket etmeniz / uzaklaşmanız iyi olabilir. :) Patlamadan hareket ederseniz npc'lerde hareket eder ve ya az hasarı bazılarına verir ya da boşa gider.