GG KAPIISI BİLGİ !

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ☆DƐMßΛ☆ßΛ☆, Aug 1, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ALPHA PARÇASI 29/34 PARÇA BETA 45/48 PARÇA GAMMA 64/82 PARÇA Arkadaşlar Kaç Gg ye Açılır tamamı :) iyi forumlar

2. alpha ile beta max 500 gamma 1500 bile olabilir :D

Fren likes this.
  3. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Alfa-Beta-Gama üçlüsünü çok değişkenli bir fonksiyon gibi düşünebiliriz. Sanırım arkadaşlarımız deneyimleri ile çok daha faydalı cevaplarda bulunabilirler :). Ben konuyu takip ediyorum ve bir sorununuz olduğunda her zaman buralardayım.

İyi Forumlar...

4. bi 100 k uri gider alpha beta için söylüyorum gamma o kadar çok zor çıkıyorki parçası 200 k bile yetmez gerçekler böyle ne diyelim

5. ben gammaya geçtiğimiz hafta yaklaşık 3000 defa bastım 5 li olarak buda son gammam dahada açmam ilk defa bukadar zor açıldı çıldırttı beni :(

6. bence elinde bi 1500 gg olması lazım 3 ünün açılması için

7. Birde alpha atlamaya hazır okduğunda ana üsse yerleştirme ondan gelen çarpanları kullanmaya bak parça tuttur isen karlı olur senin için

Thread Status:
Not open for further replies.