GG kapıları çift ödül günü haftaiçi olması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DERBEDER|AsL| tarafından 6 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kapıların çift ödül gününün haftaiçine yayılması ile aklıma takılan 1-2 şey var bu insanlar ne zaman hades dönecek :) genelde hades için haftasonu gg enerji indirimini beklıyorlar ki çok fazla uridium gitmesin şimdi kapılara baktım çift ödül veriyor ama enerji indirimi olmadan kapı dönmek pek mantıklı değil.
    Haftaiçi bir güne kapı indirimi de koyulmalı yada böyle bi gün varda benim mi haberim yok :)

2. ateistkeci

ateistkeci User

İndirimin olması yine bir yoğunluğa yol açacaktır diye düşünüyorum çünkü seninde dediğin gibi herkes indirimle basıyordu şimdi öyle olursa yine yoğunluk ve sunucunun çökmesiyle karşılaşabiliriz

3. -İDALI-

-İDALI- User

İndirimi kökten kaldırsınlar çözüm olacaksa ben razıyım.

4. klanlar yine bir gün toplaşıp yapıcaklar çünkü herkes o gün destek çekip görev felan veriyor yani bu N/A sorunu insanları farklı gün oyuna girmelerini sağlamakla çözülebilcek bi şey değil

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Nisan 2020
  5. hafta içi indirim olursa klanlar toplanıp hades dönerler yoksa sadece indirim günlerinde dönüyolar diye biliyorum.indirim olursa hafta içi yine yoğunluk olur lag çok olur

6. evet ama büyük klanlar 3-4 grup çıkarıyor hadese onlar yine kendi aralarında gün belirleyip örneğin perşembe yaparız derler bu sefer bir bakmışız haftaiçi her akşam oyunda lag var kapı girilmiyor atlanmıyor vb. yani bu hergün çift ödül olması kalıcı bi çözüm değil hastalığı heryana yaymaktan ibaret :)

7. jehon84

jehon84 User

en kolay çözüm indirimi daimi yapmak ya da kökten kaldırmak, bu pazar günü oluşan yoğunluğu engelleyecektir. İlla %15 indirim olmasına gerek de yok %10 indirim daimi olsun. Bununla alakalı bir konu başlığı açılırsa herkesin destek vereceğine eminim.

8. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Hesabınıza gerekli cezai işlem uygulanmış olup konunuz bu doğrultuda kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.