GG KAPILARI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Bİloo tarafından 11 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olmalımı

1. Olsun

oy sayısı 8
    47,1%
  2. Olmasın

oy sayısı 9
    52,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bİloo

Bİloo User

Merhaba arkadaşlar

Forumdaki ilk konum olucak başlıyorum

arkadaşlar bugün kapı yapıyodum 3 kerede patladım:'( kapı gitti anlıycağınız yeniden topla palaları enerji bas vs. 1 hafta uğraş oo uzun iş Şöyle birşey olsun patladığın zaman kapılara girdiğinde kapıyı tamir et diye bi buton olsun ve 20.000 uridium ile kapı tamir edilsin insanlar benim durumuma düşmesin

Oylama yapın şimdiden teşekkürler

Son düzenlenen: 11 Ocak 2014
  2. asdfgasf

asdfgasf User

hayr.-1. birde o *lı lafı kaldır bann yersin ;)

3. olmaz zaten tüm olasılıklar hesaplanıp 3 can veriliyor size.hepsinde patlamak sizin hatanız.

4. -onur5000-

-onur5000- User

Kardeş 3 hakkın var kusura bakmada burası fikir havuzu oyunu dahada güzelleştirmek amacıyka açılan bir yer sen resmen kendine göre oyunu tasarlıyosun olmadı git hak al -1

5. Merhaba ,

Her kapı için mevcut 3 hakkınız oluyor. Ayrıca 10.000 uridium karşılığında 1 hak satın alabiliyorsunuz.

Bir unutmadan size göre her neden belki oyundan kaynaklanıyor gibi gelebilir fakat başak bir çok nedeni olabilir.

İyi forumlar.

-onur5000- ve ●BMW●M●POWER● bunu beğendi.
  6. Modumuzun da dediği gibi, her kapı için hayat alma hakkın oluyor, istedigin kadar alabiliyorsun.. Son hakla kapıya girmemeye çok dikkat ederim, son hakka bırakmamaya daha da çok.. Oldu son hakka kaldı işimi şansa bırakmam alırım 1 hayat daha .. Dikkatli olmalıydın oyunu kendi lehine çevirmeye çalışıyorsun olmamalı -1

7. anakin5555

anakin5555 User

8. Herkes fikir onermekte ozgur, oyun tecrubesi farkli, oyuna bakisi farkli.Olumsuz dusundugunuzu beyan ederken bunlari gozardi etmemenizi oneririm.

Fikre gelirsek, 2. Patlamada 3.ye girmeden tedbir amacli 10 000 uri vericeksin ki kapiyi kaybetme:) Ben bir risk oldugunda oyle yapiyorum, oyle yapmani oneririm.Girmeden once fikir alirsan ve seviyene gemi durumuna uygun olan kapiya, bilincli sekilde girersen patlamayacagini dusunuyorum -1

Son düzenlenen: 19 Haziran 2016
  9. Merhaba,

Üyelerimizin de belirttiği gibi her ihtimale karşı hak alıp öyle giriş yapabilirsiniz.Oyum olumsuz yönde olucak.

Nice değişik öneriler ile forumda beraber olmamız temennilerimle.

İyi Forumlar

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.