gg kasmak

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve 01ahmetcan01 tarafından 4 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

hangisiyle kapı açayım

1. gg

oy sayısı 7
    87,5%
  2. uri

oy sayısı 1
    12,5%
  1. merhaba.ben 8 iris daha yeni zetaya başlamış biriyim 4 zeta yaptım uri kasamıyorum o yüzden gg kasmaya başlayacağım.ggyi en hızlı ve sıkılmadan nasıl kasarım

2. Hem GG Hem Uri kullanmalısınız. vip+indirim+haftasonunda bol bol kapı açabilirsin

3. ateistkeci

ateistkeci User

Günlük görevler ve 5-3 haritasında Palladium toplayarak rahatça haftada 1 tane Zeta açabilirsin, veya arkadaşımın da dediği gibi hafta sonları vip+indirim ile çok rahat gg kasabilirsin

4. Palladium, günlük görevler ve avantaj kutularından kasılır gg. Avantaj kutusu çok topluyorsanız katlayıcı alabilirsiniz. 4-x haritalarında baya gg kasılır öyle. Onun dışında en iyi gg kasma şekli de palladiumdur.

5. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Günlük görevlerinizi eksiksiz yaparak ardından 5-3 haritasında Petinizle birlikte Palladium toplayarak sıkılmadan hızlı bir şekilde Galaksi Enerjisi kasabilirsiniz. 4-1, 4-2, 4-3 haritalarında avantaj kutusuda toplayabilirsiniz çok avantajlıdır fakat orada biraz sıkılacağınızı düşünüyorum. :)

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.