Gg oranları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nail1454 tarafından 26 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nail1454

nail1454 User

Merhaba, etkinlik zamanlarında galaksi kapısındaki oranlar düşüyormu acaba? Dün zetaya kapı 0 ken 400 gg bastım 37 tane açıldı, bu gün çerez falan temizleyip arada tarayıcı değiştirerek 350 gg artı 25.000 uridyum bastım ancak 30 tane çıktı, toplamda 750 gg 25.000 uri 67 zeta normal midir?geçen açışımda 750 - 800 gg açmıştım zetayı, acaba o zaman mı çok şanslıydım? yoksa etkinlikte bolca dağıtılan gg ler sebebiyle oranlarmı düşüyor.

2. Etkinlikte dağıtılan gg ile hiçbir alakası yok bana göre Bu işler tamamen şans işi

Bi örnek vereyim:

Bazıları 600 sandık açar 6-7 lf4 çıkar Bazılarıda 20 sandık açar hepsinden lf4 çıkar (Bunu biraz salladım sanırsam dsaasd)

Bide çarpan faktörü var asdasd Geçen açışında Çok fazla çarpan tutturmuşsundur + Sabah bal yemişsindir

Bugün ise bakkala ekmek almaya giderken önünden kara kedi geçmiştir falan saddassadsad

nail1454 bunu beğendi.
  3. Oran hep ayni =%13
    Fakat bu oran son parcalarda karsimiza carpan olarak gelebiliyor ilk parcalarda da direk kapi parcasi olarak.
    Yani arkadasin dedigi gibi ni gun cok sansli olabiliyorsunuz bi gunde cok sanssiz

nail1454 bunu beğendi.
  4. zeta 1500-2000 gg ye açıln bir kapıdır 700 gg ye açtıysan o gün gidip şükür namazı kılmalıydın

5. Merhabalar,

Bugünlerde gg ler den dolayı oldukça sıkıntı çeken arkadaşımız oldu.Gerçekten şans işi geçen açtığınızda daha şanslıymışsınız,her zaman şansınızın bol olmasını dilerim.

İyi forumlar

6. nail1454

nail1454 User

Şimdi 25.000 uri daha bastım, 17 parça daha çıkarttım ama böyle giderse 100.000 uri daha harcarsam açılacak :(, bir kaç gün ara vereyim ben. Herkeze teşekkürler konu kapanabilir modum.

7. Merhabalar,

Gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konu kilitlenebilir.Konuya destek veren bütün arkadaşlara teşekkürler.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.