GG Şansı %25

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MAC€LLAN tarafından 14 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kapı çıkma şans oranı %25 olsun

1. Olsun

76,2%
  2. Olmasın

23,8%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

Arkadaşlar kapıların çıkma şansı %13 biliyorsunuz özellikle zeta yapıyoruz ve açmak için canımız çıkıyor bence şans oranı %25 çıkarılmalı biraz daha iyi olur diye düşünüyorum. Yaklaşık 2 katına falan çıkmış olacak ama çok yüksek bir rakam değil. Oylamanızı bekliyorum

ÖMER.E ve ELFİDA___ bunu beğendi.
  2. ELFİDA___

ELFİDA___ User

bence kappada olmalı gerçi bana hiçbirisi lazım değil ama yapanlara kolaylık olsun ben çektim onlar çekmesin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ağustos 2015
    •*Sehzade*• ve ÖMER.E bunu beğendi.
  3. Bence olmamalı.Ayrıca olmaz da zaten ne kadar istesende bu hangar binalarına döndü o zaman eskiden kapı açıp herküles-havoclarını fulleyenler ne yapsın?Boşa 2 katı uri harcadılar (-)

4. ELFİDA___

ELFİDA___ User

arkadaşım bende hepsini fulledim ama neden olmasın hangarlara dünya üriler gittide biz çektik onlarda çeksin mantığımı maksat oyunu iyileştirmek sevdirmek

ÖMER.E bunu beğendi.
  5. ÖMER.E

ÖMER.E User

Her tür kolaylığı desteklerim :D +1
    bu arada bi arkadaş karşı çıkmış , madem o kadar iyisin o zaman oyunda yeni başlayanlara şans vermediğiniz için ezmeyin milleti zaman geçtikçe durumlar değişiyor herzaman

ELFİDA___ bunu beğendi.
  6. Oyunda harcanılan emeğin değeri yok bu bir gerçek. 50-60 kapıda tasarım fullemek kepazeliktir. Söylenilen şans oranlarının doğru olmadığı kanısındayım. Ben fulüm bu saatten sonra beni bağlamaz, fakat haksızlık yapılan onca insanı görüp sessiz kalmak şeytanlıktır.

Ayrıca o full olanların çoğunun oynama saatine bakın, 12.000 - 13.000 saat ! Ben 3 senedir aynı hesapla oynuyorum 1.613 saat yapabildim ve bu adamlar bu kadar yüksek oyun saatini 1,5 - 2 yılda yapmışlar. Yememiş, içmemiş, işe gitmemiş, bakkala ekmek almaya gitmemiş, uyumamış kasmış, hep online olmuş, NASIL OLMUŞ ?

Haktan bahsetmeyin kimse yemiyor ! Full olanların yüzde kaçı hakkıyla full olmuş araştırsalar, DO nun yarısını banlamak zorunda kalırlar. Varsa yoksa ARGE sıfırlasınlar işte,

Hak Yiyenin Haktan Bahsettiği İronik Bir Dünyada Yaşıyoruz Malesef.

ELFİDA___ ve ÖMER.E bunu beğendi.
  7. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

Dün 2000 ggden fazla harcayıp zetayı anca açabildim , her zetada havocta vermiyor zaten adam 40 50 zetada anca full yapabiliyor. Oyun komple şansa bağlı hiç olmazsa biraz şansımızın artması lazım.F ull+full olanlara haksızlık diye düşünenler olabilir fakat herkesin güçlenmesiyle oyunun daha güzel olacağından eminim.

8. %20 ideal diye düşünüyorum.

Şimdi çıkıp "ya %5'lik orandan ne olacak" diyeceksiniz ama o kadar fark ederki..

+1

9. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

Ya birde şöyle bir durum var arkadaşlar %1 olan araştırma dosyası bile kapılardan daha fazla çıkıyor. %20 de olur yeter ki birazcık arttırsınlar

BlackGhost™ bunu beğendi.
  10. WolfWar

WolfWar User

Kesinlikle olmalı. Canımız çıkıyor bir kapıyı açana kadar +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.