gg sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve C☆JΛCК●SPΛЯЯФШC☆ tarafından 23 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba forum admınleri size bır konuyu danısmak ıstıyorum bugun yaklaşık olarak 6000 gg harcadım alpha kapısını acamadım onceden 2000 gg ye acılan bu kapıı su adan 6000 gg ye acılmıyor ayıptr yazıktr gunahtır ya . 48 parçalık beta daha cabuk acılacak bu ıste bır yanlıslık var lutfen duzeltılsın

2. bence sans örnegin suan bin gg kuipere bastm 91 parçada + 5 bin gg ile 1 alfa 1 beta gamma yarıdaydi onuda açtım

3. ben alfa beta gammayı geçen gün 2000 ggye açtım şans işi

4. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Bu şansınıza kalmış bir durumdur.

Bu durum farklı saatlerde veya farklı günlerde değişebilir,

Bu tür durumlarda size tavsiyem bir süre bekleyip şansınızı yeniden denemenizdir.

Keyifli forumlar.

5. şöyle birşeyde var çarpanları iyi kullanıp 2000 ggyede açarsın..Çarpanları çok kötü tutturup..3000 ggyde açarsın :)

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Bu durum şansınıza bağlıdır.

Direk olarak 100 Enerji Kullanmak yerine , 5 li yada 10 ' lu Enerji kullanıp , 100 Enerjiyi Çarpan aldığınızda kullanırsanız , Kapı Parçası çıkma olasılığını attırabilirsiniz

Bunun dışında yapabileceğimiz bir şey yok

Dilerseniz , Hesabınızda bir sorun yada bug olup olmadığını kontrol ettirmek için Support ' a mesaj atabilirsiniz.

Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.