GG Starter Gate nedir??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheDarkMen_2 tarafından 12 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

arkadaşımla oyun oynarken böyle bir kapıya girdi. oyuna yeni başladı. bende yeniyim (serverda) ancak böyle bir kapı hiç görmedim bu nedir??

güncel. bunu daha önce gören varmı.???

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Temmuz 2014
  2. Merhaba ,

Oyuna ilk kayıt olunca başladığımız harita vardı yani başlangıç haritası resimdeki Starter Gate kapısı oluyor. :)

İyi forumlar.

3. :D tamamda bende çıkmadı bide arkadaş istediği zaman normal kapı gibi giriyodu ayrıca boss saimon kesti orada? bide onunla beraber yaratık kestik sonra buraya girdi

4. Merhaba ,

Starter demek başlangıç gibi bir anlama geliyor. Starter Gate yani başlangıç kapısı anlamına geliyor.

İyi forumlar.

5. modum hala tutarsız olan kısım yaratıklar dalga halinde geliyodu yaratıkların ismine baktım direk isimleri yazmıyodu :S tuhaf. modum birde GG var eh galaxy gates anlamına geldiğinde göre ortada fiziksel bir kapı var.

Son düzenlenen: 13 Temmuz 2014
  6. Merhaba ,

Yakın bir zamanda sıfırdan başlamadığım için bilemeyeceğim fakat yama notlarında gözümüzden kaçmış bir durum olabilir. Yani geneli etkilemez yeni başlayanları etkiler.

İyi forumlar.

7. :) tamam modum teşekkürler yama notlarında bende böyle birşey görmedim ama tam da okumamıştım. belkide yeni birşeydir... kim bilir.

8. Merhaba ,

Dediğim gibi gözümüzden kaçmış olabilir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.