GG toplamak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Necronator tarafından 14 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Necronator

Necronator User

2 lf-4üm var full bo2 goli ile beslemesiz 4k civarı vuruyorum. gg toplayıp kapı açmak istiyorum ama kutu toplamak aşırı sıkıcı ve gg çok nadir çıkıyor paladium ise çok yavaş oluyor petim yok şuanda acaba pet alsam mı diye düşünüyorum katlayıcı vip felan bu aralar almam ama belki ilerde nadiren vip alabilirim kesin değil sırf kamikaze 3 alırım diye sizde şuanda peti alıp 8levele kasıp toplama felan almalı mıyım daha hiç kapı açmadım epsilon 60 parça oldu kesin lf-4 verdiği için 1 kese epsilon yapıcam sonra da full zeta yapmak istiyorum. peti alırsam çok maliyeti olur mu şuanda gelen tüm uriyi ganimete harcıyorum kapıya mı bassam diye de düşünüyorum baya kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım? pete harcadıklarım topladığı palaya değer mi ?

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

İlk olarak pet alın.

Pet daha rahat kutu toplayıp kapılarda daha kolay npc imha edebilirsiniz.

Kapı yapacağınız zaman pazar günü tamamlayın.

İyi forumlar...

Necronator bunu beğendi.
  3. Peti hemen almalısınız.Herkes pet uri kaybı diyor da öyle değil siz önce bi peti 8 yapın ardından sırası ile kami3 ardından palla toplayacaksanız hammadde 3 kutu toplayacaksanız(katlayıcı alırsanız) oto 3 alın.Ayrıca 2-3tane de radar almak süper iş görür.Ardından sürekli zeta yapmaya bakın.Zetaya uridium basmaktan korkmayın diyeecğim de indirim paketsiz basmak pek mantıklı değil gibi bu yüzden palladium daha mantıklı sizin için direk gg olarak toplamak yani.Pazar günü zetanın ödülleri çok iyi oluyor.50anahtar 100dosya npclerle birlikte 50k uri ayrıca direk ganimete uri yatırmak hata bence zeta açıp yapın onun yerine ganimette alırsınız argede.

4. Necronator

Necronator User

tamam aldım peti kasıyorum 8 olunca hammadde toplayıcı alıcam.
    yakında açık arttırmadan aegis almayı düşünüyorum zetayı aeigsle yapabilir miyim ?
    bir de pala toplarken bi taktik var mı ben 5-2 e gemi bıraktım 5-3 de de spearhead var oynadığım servden dolayı çok saat farkı var ben girince orda gece oluyozaten pek de dolu değil rahat toplanıyor gibi bikaç kere denedim sadece. ama spearheadin ambarı 1000 ve zayıf olduğu için npcler toplanınca kafama baya zorlanıyorum acaba vega ile mi toplasam ya da citadel alıp (ihaleden) onla mı toplasam ne yapmalıyım?

5. Darion26

Darion26 User

Pala toplamak için bir şey diyemem ama zetayı güveniz varsa goliathda (Venom tercihimdir) yapmanızı öneririm oldukça hızlı olucaktır. :)

6. Necronator

Necronator User

Güvem yok belki o zamana kadar alırım. Bu arada hala goliathın tasarımlarının cdsi 20dk değil mi ?

7. Darion26

Darion26 User

Yok önceden öyleydi. :) Şuan sentinelde 20 saniye, venomda 3 dakika, diminisherda 1.5-3 dakika, spectrumda 1.5 dakika ve solacede 1.5 dakika soğuma süresi var.:)

8. Necronator

Necronator User

Gerçekten mi ya :D harika olmuş azcık zevki çıksın şu gemilerin valla çok mutlu oldum :D vega lightining 5 dk mı şuanda?
    bi de aegis-citadel-spearhead aynı demi onlar değişmedi.

Son düzenlenen: 15 Ağustos 2017
  9. Ama zaten gemilerin bekleme sresi düşürülmesi pek iyi olmadı artık sentinelin yetenek süresi 10sn mesela 10snde kalkanım az hasar alması :( eskiden 2 dk boyunca cidden kale oluyordu neyse....Ayrıca goli ile toplayabilirsiniz fakat spheretle de kaçarak daha rahat toplrasınız ama haritada tekseniz goli olun derim dah rahat npcleri kesmek için onun dışında palla toplarken bi taktik yok radar almanız iyi olur ve aegis de iyi olur sizin için.

10. Necronator

Necronator User

Anladım
    cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
    Konu kilitlenebilir.

11. hacı zetaya gelirsek korkma sadece uber taliinler zorlar biraz ben ageis ile 3,5 k vuruyorum kapının bazı yerleri hariç x1 le geçtim ha yapıcaksanda final bölümünü pazar günü yap

Necronator bunu beğendi.
  12. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar...

Necronator bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.