Öneri GG ve Urge ile ilgili öneriler.

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve musesa1903 tarafından 4 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. musesa1903

musesa1903 User

Herkese iyi forumlar. Bu Find II Capital I gibi npc lerin nerede ne zaman çıkacağına dair forumda hiç bir bilgi bulamadım. Nerede bunlar bilmiyorum. Ve darkorbit artık iyice robotlaşmaya başladı eski heyecanı yok. Sürekli olarak kapıı yapmamız gerekiyor. Saatlerce kutu veya pala topluyorum. 2 3 günde bir kapı açabiliyorum. Sonra oradan kazandığım 40 k beyaz lazer 1 gün bile yetmiyor. Oyun yetkililerinin bence kapılar ile ilgili ciddi bir geliştirme yapması gerekiyor. Bir diğer konu ise Epsilon ve Zeta kapısı. Pazar gününe 2 zeta hazırladım ve 1800 küsür gg ile bir besmele ile havocları fulleme yoluna çıktım. Ancak hüsran. Pazar günü toplamda 5 sefer zeta kapısı tamamladım. Ancak 1 kez olsun havoc diroit tasarımı alamadım :(( Ağlamak istiyorum. Ve lf-4 için de geçerli bu. Bence LF-4 ve Havoc tasarımları için yüzdelik şans arttırılmalı. Oyunu bırakmaya zorlayacak derecede rahatsız edici bir durum bunlar. Bu benim kendi görüşüm.

Melik•Bey bunu beğendi.
  2. joetly

joetly User

merhabalar

BL gözcüleri saatleri konuşmacı köşesinde bir konu var. link vermek yasak olduğu için veremiyorum. orada kimi arkadaşlar yardımcı olmuşlar.

kapı yapma, sürekli bir kasılma derdi (ki ben görev yapmaktan daha fazla zevk alsamda) bir kapı açabilmek için 2 hafta uğraşmam (ama malum programı kullananların haftada 3-5 kapı açmaları) tam bir işkence haline geldi.

havoc konusuna gelince aksini söylemek isterim. toplamda 5 kere açmıştım 4 ünde havoc çıktı hepsi pazar günü olduğu için çift katlayarak 8 adet havoc mevcuttu. geçtiğimiz hafta zeus diroiti aldım havoc eksik olduğu için bu hafta sonu zeta yaptım ondan da çıktı. belkide şansımadır. bilmiyorum ama bu konuda katılmıyorum. bir taktik falan yaptığım da yok. dinlene dinlene eğlenerek bitiriyorum. çünkü haftada 1 kapı anca yapabiliyorum hatta üst paragrafta belirttiğim gibi genelde 2 haftada 1 kapı anca açabiliyorum. günde 1 belki 2 saat oynuyorum. onu da paladium toplamak için geçirmek istemiyorum yarım yamalak az ondan az ondan diyerek anca 2 haftayı buluyor. tek sıkıntım o.

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konunuzu daha uygun bir bölüme taşımış bulunmaktayım. Burada diğer oyuncularımızın görüşlerini almaya devam edebilirsiniz. Blacklight Gözcüleri'nin çıkışları hakkında resmi bilgi paylaşılmamıştır. Oyuncularımızın deneyimlerini paylaştığı konuyu buradan inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.