GG YARDIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [WesT]AKAR[28] tarafından 18 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar aklımı kurcalayan bişey var sizce pala toplamak mı daha karlı yoksa 4-x haritasında kutu toplamak mı?

2. ne istediğine bağlı eğer ben sık sık kapı yaparım kazancımı ordan elde ederim diyorsan ya da elit cephane ihtiyacın varsa pala ama yok kapıyı zamanla açarım bir taraftan uri kasayım elimde de bir miktar elit cephane vs olsun diorsan kutu kasma yani senin ihtiyacına bağlı

3. eğer pala rahatsa tabii ki pala ama değilse kutu topla tabi palada kapı açıp yapınca zaten urinde olur havocları filen fullersin yavaş yavaş eksiklerini halledersin işte

4. bana kalırsa pala kasmanı tavsiye ederim

5. Ekipmanını yaz ki daha rahat yardımcı olabilelim.

6. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Katlayıcı var ise 4x haritasında kutu toplamanızı tavsiye ederim ama yok ise palladıum da sıkıntı yaşamıyorsanız palladium toplamanız sizin için yararlı olacaktır.

Keyifli Forumlar.

7. ekipman ful lf3 ful elit kalkan ful elit hız goli 8 iris pet

8. Palladium topla o zaman.

9. öyle yapıyorum sağolun hrpiniz betaya 8 parça kaldı 250 ggde açamadım bakalım inşallah bugün açıcam

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.