gg Zeta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erdenay16 tarafından 2 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. erdenay16

erdenay16 User

Beyler bu yapılması zor bi kapı mı bugün tamamladım ama eğer zorsa başlamıyıcam
    -5 lf4
    -full lf3
    -full bo2
    -full elit hız
    -kamikaze var
    -aegis elite-goli surgeon-sentiel-tartarus-solace-diminisher-vega lightning-venom gemileri var.
    -10 arge var.
    -8 ırıs var.
    Sizce beni zorlar mı bu kapı x3 x2 çok var sıkabilirim sürekli. ???

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Argeniz biraz az ama zorlasa da sizi yapabilirsiniz.Kolaylık bakımından Alfa kapısı gibi bir kapıdır.

İnternetten önce daha evvel yapılmış videolarını izleyip bilgi sahibi olabilirsiniz.

Cerrah yada tamir ola ola aegis ile deneyebilirsiniz.

Zeta hele de x2 katlı kazanç günlerinde sizin bu eksikleriniz için ideal bir kapıdır.

Arkadaşlarımızda tavsiyede bulunurlar.

İyi forumlar.

3. erdenay16

erdenay16 User

Yapan arkadaşlar kolay diyor ama emin olamıyorum Kuipere girdim son bölümde bitti canlarım 150 k uri çöp oldu o yüzden temkinli davranıyorum kapılara karşı

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Kuiper kolay değil sizin için,son bölümleri zaten daha zor.Keşke onu bekletip önce kolay kapılarda deneyim kazansaydınız.

Zetayı yapabileceğinizi düşünüyorum,kolay gelsin.

İyi forumlar.

5. erdenay16

erdenay16 User

Geekli cevap verildi teşekkür ederim konu kilitlenebilir..

JUPlTER bunu beğendi.
  6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.Cevap verenlere teşekkür ederiz.

Sohbet konumuza da bekleriz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.