GG

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 18NoFeaR18 tarafından 30 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

S.a. beyler palladium mu toplayıp gg kassam yoksa katlayıcı alıp sinekle 4-1 de full kutumu toplasam petimde 6 tane radar 3 ve toplayıcı 3 var

2. Merhaba ,

Eğer oynadığınız server'da palladium toplamak sıkıntılı yada kolay değilse kutu toplayabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. ESPİYELİ

ESPİYELİ User

pvp de kutu topla ama arge katlayıcı lazım pete radar al palladyum topla tabi kesen yoksa..

4. Kardeş bence kutu topla çünkü hem gg çıkar hemde uri gg ile kapı uri ile arge kasarsın

5. 6tarik59

6tarik59 User

söylediklerine katılıyorum :)

6. SİSTEM

SİSTEM User

Gemin iyi değilse zaten toplayacağın palalar ile açacağın kapıları yapamayacaksın bencede kutu topla pvp de katlayıcı ile 1 saatte 10.000 uriye yakın toplarsın günde 20bin 10 günde 200bin bir ayda 600bin uri yapr ki yemede yanında yat...

7. ESPİYELİ

ESPİYELİ User

kutu toplasında pette radar olması protokol olması lazım ne kadar kasacak günde paladyum toplayıp zeta yapsın anahtarlar lf4 gününe arge dosyası zaten bol çıkıyor havoc verirsede tadından yenmez:D

8. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

tr5 modum sıkıntılı deilde canım sıkılıyor 15 tane topluyorum 1 tane geliyor can sıkıyo oda , bu arada gemim iyi rahat şekilde zeta ve kappa yapabiliyorum şuan 2 zetada 2 havoç aldım ama kappadan herkül alamadım

9. Merhaba ,

Niye 15 tane topluyorsunuz ki ? Geminin ambarına göre toplayın ve pet varsa onunla birlikte toplayın.

İyi forumlar.

10. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

yok anlatmak istediğim 15 tanesi 1 enerji yapıyor oda can sıkıyor

11. Merhaba ,

Yapacak bir şey yok maalesef. Fakat bir ara Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne 10 tanesi 1 enerji yapsın gibi bir konu açılmıştı. :)

İyi forumlar.

12. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

spearhead full hız argesiz katlayıcılı pette 6 tane 3. seviye radarla 1 saatte ne kadar uridium ve ne kadar gg kasarım modum aralıksız şekilde

13. SİSTEM

SİSTEM User

Çok fazla olacağını sanmıyorum fakat en fazla saatte 5 bin kasabilirsiniz diye düşünüyorum gg sayısı vermek imkansızdır yani vereceği gg sayısı farklı olabilir.

14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Argelerinizi ayarlayıp kutu toplamanız daha mantıklı gibi.

Keyifli Forumlar.

15. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

Modum argemi sıfırlarsam bidahakine 32 bin olucak o yüzden argesiz toplamam lazım

16. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Son karar sizin,sordunuz bizde size yardımcı olmak adına yazdık.İyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.