GG

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MAC€LLAN tarafından 13 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

1000 ggden fazla harcadım ama zeta bir türlü çıkmak billmiyor son 8 parça hiç bir şekilde çıkmıyor. Bence sonlara doğru şansı azaltıyorlar. Bunu bildirme şansınız var mı ya gerçekten sinirim bozuluyor

2. Sonlara doğru aynı kapı parçası çıkma ihtimali fazlalaşıyor dediğin gibi kapının tamamlanma ihtimali azalıyor zaten. Çarpanlar bunun için var. :)

3. Blodeo0987

Blodeo0987 User

ben son parçaları birer birer basıyorum çarpan gelince hemen kullanıyorum sende öyle yap bence bu şekilde denk gelince 2 parça geliyo

4. (Patiq)

(Patiq) User

abı 1000 gg mı :D ben kavgalı olmustum sadece gamma kapısına 10 parcaya 700 k kusur urı harcadımı bılırım 10 parca supporta dava acıyordum mılletle oyun oynadıkları ıcın malesef akıl sırrı ermıycek hatalar bazen boyle oalbılıyor cıkmadımı 1000 deyıl 100000000000000000 bın harca 1 tane cıkmıyor

5. crux20

crux20 User

Bendede zeta son 8 parça 700 gg bastım tık yok

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Sonlara doğru kapıların zor açılmasının sebebi arkadaşımızında dediği gibi aynı parçaların çıkmasıdır.Onlarda çarpan olarak gelmektedir zaten.Denemeye devam etmelisiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.