GHOSTİFİER CPU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖMER.E tarafından 19 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÖMER.E

ÖMER.E User

Meraktan soruyorum cadılar bayramı için böyle bi cpu yu 750 uriye satılacağı söylenmişti ama 3.5 tl ya satışa sunuldu kimsenin aldığını veya kullandığını görmedim :)

Kullanan var mı burda varsa bi fotoğraf atabilir misiniz neydi bu merak ettim :)

2. [​IMG]
    Katlayıcı cekerken bi baktım masum masum duruyodu 10 tane alayım dedim oyle duruyor :D

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bakınız sizi uyarmaktan gerçekten sıkıldım.

Her konunun altında sizi defalarca uyarmama rağmen , hala ısrarla Forum Kurallarını ihlal etmeye devam ediyorsunuz.

Bu size son uyarım

VIII. Konu başlığı ve ileti içeriğinin tamamı büyük harflerle, renkli ve kalın yazılmamalıdır. İleti sayısını arttırma amacı ile konulara art arda ileti yazılamaz. Bu kuralın ihlalinde;
    * Gerekli konu başlığı ve/veya ileti düzenlenir, üye uyarılır.
    * Üye aynı şekilde devam ediyorsa 7 gün ila 15 gün arasında uzaklaştırma cezası alır.

Lütfen FORUM KURALLARINA UYUNUZ !

Sorunuza gelecek olursak , Cadılar Bayramı S.S.S. Konusunda bulunmaktadır

Resimde gördüğünüz gibi görünmektedir ancak kamufle olmamaktadır. Sadece görünümü değişmektedir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.