gır ıceırde su soruları bı cvpla :D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tilkiliköy1 tarafından 16 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar darkorbit uzman kullanıcılarına bır sorum var
    carımın ozellıklerı
    lf3:12
    lf4:1
    iris/flax:2/6
    kalkan:30-40 tane 5 k lık/1 tane 10 k lık

bana taktık verırmısınız yanı ben gunde 5-6 saat oynuya bılıyorum tatıl oldugu ıcın

mesla gunde 10-20 k uri nasıl kasarım 10 -20 k olmasa bıle en azından 5 k uri nasıl kasarım krıstallın fln kesıyorum ama bı zamandan sonra sıkıcı oluyo cubide bıde savaslarda var bu yuzden en ıyı nerede kasılırım

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

Pvp haritalarında kutu toplayarak kasıla bilirsiniz biraz normal yaratık keserek sıkıldığınızı anladığınızda kutu toplayarak kasılmalarınıza kutulardan gelecek uri ler ile bir katkı yapabilirsiniz.

3. Adamın daha BO-2 si full değil 1 LF-4! Nasıl oldu o öyle? :D o_O

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşımız şansına kutu açmış ve bulmuş olabilir olmuyacak bir şey değil.

5. bıkere 1 ganımet anahtarım vardı yoldan gecerken kutu vardı dedım su ganımet anahtarını elden cıkarim actım kutuyu lf4 cıktı

bide kutu ıcın sperheadım var pete hammade toplama 2 almayı dusunuyorum bir de mesela oto toplamayı bıraktım carı 1-8 de ben struneR keserken pet toplamaya devam edermı ???

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Haziran 2014
  6. P.E.T'i almadığım için bilmiyorum ama yanlış bilmiyorsam devam eder.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.