Giremiyorum..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ==T€xAS-_-S€LO==CA$H tarafından 28 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3 Gündür oyuna giremiyorum lütfen yardım edin..:mad:

Yükleniyor diyor fakat hiç yüklenme yok, oyuna hiç açılmıyor..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Şubat 2015
  2. -Keskin-

-Keskin- User

3. yönlendirdiginiz maddeleri uyguladım yinede giremiyorum. nette sorun yok oyuna baglanmıyor hiç :S yükleniyor yazıyor başlan çıkmıyor.

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Anti-virüs programınızı devre dışı bıraktınız mı?

İyi Forumlar

5. Merhaba ,

Yükleniyor kısmı hiç dolmuyor mu yoksa yükleme tamamlandıktan sonra BASLA kısmına basınca " Bağlantı kuruluyor .... " kısmında mı kalıyor ? Ayrıca farklı tarayıcılar ile deneyebilirsiniz , çerez ve önbelleğini temizleyip deneyebilirsiniz. Flash Player güncel değilse güncelleyiniz.

İyi forumlar.

6. Hayır yükleme hiç dolmuyor.. 4 farklıtarayıcı denedim çerezleri vs.sildim flash playeri kaldırdım yeni yükledim. onla alakası olsa hiç çıkmaz zaten. Oyunda bi problem yoksa ben çözemedim bu işi :S 3 gündür böyleyim :(

7. Merhaba,

Bilgisayarınızda flash player antivirus vs. gibi başka bir programla çakışıyor olabilir ve bu yüzden çalışması engelleniyor olabilir.

İyi Forumlar.

8. Yok be arkadaş dünkü kullanıcı degiliz, girmiyor işte. girmiyordu güncelledim, girmiyordu virüsü kaldırdım ve yine girmiyor bea..

Çok garip bi durum yani, yükleniyor butonu hiç kıpırdamıyor.. Öylece kalıyor..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Şubat 2015
  9. Bu tip bir durum bende de vardı.Bir süre sonra farkında olmadan düzeldi.Sanırım internet sağlayıcınızla alakalı bir durum.
    Peki herhangi bir DNS,IP değiştirme programı kullanıyor musunuz yada bu tip değerleri kendi kendine değiştirme yetkisi olan bir program bilgisayarınızda mevcut mu?

(Küçük bir tavsiye:Mesajlarınızı birleştirin.Alt alta mesaj yazmak yasak olduğundan ceza alabilirsiniz.)

10. ha
    Hayır o tarz program kullanmıyorum. neyse format atıcam heralde artık.
    (tavsiyen için saol)

11. Merhaba,

Forumda bağlantı sorunları ve flash player hakkında konular var. Araştırma yapıp oradan çözüm yolları deneyebilirsiniz. Eğer ki olmuyorsa işletim sisteminizle ilgili bir sıkıntı olabilir.

İyi Forumlar.

12. titans___

titans___ User

şimdi bu bende advanced system diye bir program var onla derin tarama falan yapınca sıkıntı oluyordu cclenearle tekrar taratınca düzeliyordu ben arkadaşyapmamışdır demiyorum sade bende olan diyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.