giriş adı nasıl değiştirilir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♠PÌДП̧T♠ tarafından 16 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna girdikten sonra pilot profilinden profile girip profili düzenleden ismi değiştirdim fakat giriş ismi değişmedi. giriş adını nasıl değiştirebilirim lütfen yardım !!

2. giriş adı değişmiyor artık güvenlik sisteminden dolayı sadece oyundaki adın değişiyor 2 günde bir

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Güvenlik amacıyla giriş nickinizi hiç bir şekilde değiştiremezsiniz.Sadece oyunda gözükmekte olan nicki değiştirebilirsiniz.

İyi forumlar

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  4. Giriş nicki arkadaşların da dediği gibi güvenlik sebebiyle yaklaşık 6-7 aydır böyle.Eğer giriş isminin çok şekilli ve teferruatlı nicklerden oluştuğunu düşünüyorsan masaüstüne bir Zengin Metin Belgesi açıp içine not olarak pek teferruatlı nickini yazıp her oyuna girişinde ordan kopyalayabilirsin.Ayrıca ben farklı bilgisayarlardan da giriş yapmak istiyorum o zaman ne yapıcam dersen.Kendine ait mail adresine gir ve ordan kendi kendine kendi nickini mail ile gönder ve o maili hiç silme ve de böylelikle her bilgisayardan kendi mailini açarak şifrene erişme ve oyuna girme şansına sahip olursun.İyi oyunlar kardeşim

5. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.