giriş bonusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve malıbu44 tarafından 26 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. malıbu44

malıbu44 User

slm bi açıklama yapılmışda tazminat adı altında seyir defrerinde bişe yazmıyor sadece kestiğim yaratıklar falan banada kapı parçası 2 geleceğine 1 tane geliyordu

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bazı kişilerde tazminatı alamamış durumda sanırım nedeni E-bülten aboneliğinin olmaması yada kara liste olabilir. Belkide belli koşulları sağlayan kişilere verilmiş olabilir. Şu anlık elimizde net bir bilgi bulunmamaktadır.

İyi Forumlar.

3. modum tazminat dediğiniz kapıyı yapıp 15 bin uridyum alanlar mı

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

BURADAKİ duyuru mesajında 'aksaklık yaşayan oyuncuların mağduriyetini gidermeye karar verdik' denilmiş buna göre de dağıtılmış olabilir.

İyi Forumlar.

5. şimdi kuıper yapıcam korkuyom vermicek die :D 200 bin uri

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Şans :) Ben 2 tane yaptım 2 sindede ödül alamadım :)

İyi Forumlar.

7. Boşuna yapma , değmeyecektir. 10 kere yapıp da bir tanesin de bile alamayan arkadaşım var. % düşük olunca insanın kapıyı yapası gelmiyor :)

8. en iyisi beta sürümünden çıkmasını beklemek ne zman kapı kesinleşti o zmn yaparım :D belki kapıyı felan kaldırırlar açık şuan kapım urimi geri verirler :D

9. Merhaba ,

Duyuru konusunu dikkatli incelerseniz her oyuncuya verilecek gibi bir şey yazmıyor ayrıntılarını da bilmiyoruz. Görevli arkadaşımızın verdiği konuyu inceleyebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.