giriş ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SGA.BaRBoSsA.EİC.TR tarafından 3 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. vip alınca 11 haftalık dükkan indirimi veriyor bunu vip alınca hemen veriyormu yoksa 25. gündemi veriyor

2. 11 hafta değil 1111 haftadır o dark orbitte gelenektir öyle kafiyeli ödüller mesela 2222 uri 22222 tp 2222 şp yada cephane vs bir yazım hatası var orada 1111 haftadır o..11 hafta dükkan indirimi haaa hala buna inanlar var nediyelim...indirim son gün girişiyle vipin varsa başlar erken vip olursa başlamaz..oda 1 haftalık normal indirim paketidir..

Duck▲ bunu beğendi.
  3. O 11 hafta değil. 1 hafta verecek. Başındaki 1 sadece sayısı. Yani 1 tane 1 hafta boyunca Dükkanda İndirim.

4. güldürdün beni :) darkorbitte gelenektir, kafiyeli ödüller :) ben neden bilmiyorum bu geleneği. 10 yıldır oynuyorum. bilmiyosanız saçmalamayın arkadaşım yanloş yönlendirmeyin insanları.. Bi de hala buna inananlar var ne diyelim falan yazmışın iyice komik duruma düştün helal olsun sana

5. 25. günün ödülünü alırken aktif vip üyeliğin olmalı. yani ister şimdi al istersen 25. gün al değişmez. ödülünü 25. gün alacaksın. tek bi şartla o da 25. günde vip olması lazım hesabında. 1 haftalık ödül o da zaten 11 hafta değil.

6. dikkat etmemişsin etsen görürdün..mesela eskiden skol kapısı doğum günü kapısı olarak değil haat hiç yokken doğum günü kapısından böyle kafiyeli ödüller gelirdi..busenede skol kapısından geldi ama kaçırdın sanırım..ayrıca çok kabasın...

7. tamam beyler sakin olun düşene de birde siz vurmayız :D