giriş ödülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YaKaLa_DosTum tarafından 4 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. A-BL türü lazer cephanesinden 15.000 adet aldın.
    2 NPC Atom Bombası aldın.
    2 Savaş Tamir Robotu 2 aldın.
    2 Kalkan Yüklemesi 2 aldın.
    2 Yanan İz aldın.
    2 Patlayıcı Şarjlı Damla aldın.
    2 NPC Atom Bombası aldın.
    RSB-75 türü lazer cephanesinden 20.000 adet aldın.
    15.000 Seprom aldın.

oyunda girdiğimde böyle bir ödül ile karşılaştım. neyin ödülü bu ? birde bu 2 şer tane gelen şeyler nedir ?

2. EFKARLI

EFKARLI User

Banada sadece 20 tane mindfire beyni verdi ? Platus kapısını bitiremeyenlere ama yinede ilerleme kaydedenlere vereceğiz dedikleri ödül bu muydu :D

3. HSWCloud

HSWCloud User

plutus müsabakası ödülü olması lazım

4. Keşke bitirmeseymişim :D

5. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Plutus deneyleri etkinliği ilerleme puanı ödülünü kazandınız Tebrikler etkinlik bitince otomatikman yüklenmiştir. :)

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Nisan 2019
    Manitu bunu beğendi.
  6. ben ilk gün hariç, 13 gün kapıyı yaptım. ve 1 saat altında bıtırdım kapıyı her zaman, ama üdül falan alamdım, bilgisi olan varmı acaba?

7. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Muhtemelen sıralamaya giremediniz.
    Kontrol ettiniz mi ?

İyi forumlar

8. Benim en son 49700 ilerleme puanı vardı 300 puan için rsb ve seprom alamadım..

9. hayır modum kontrol etmedim, nerden bakabilirim sıralamaya

plutus sıralaması evet şimdi baktım 10 k puanım vardı en az 12 k almam lazımış ilk 100 girmek için :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Nisan 2019
  10. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,
    Bunu duyduğuma gerçekten üzüldüm, keşke öncesinde durumu kontrol edip gerekirse birleştirde yer alan RM-B00 veya payment olarak satışa sunulan RM-B01 desteklerinden almış olsaydınız. Umarım bir sonraki etkinliklerde çok daha dikkatli ve şanslı olursunuz :)
    Umarım sonraki etkinliklerde çok daha başarılı olursunuz. O zamana dek iyi oyunlar efenim :)

İyi forumlar.

rustemakgul bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.