Giriş Problemi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ***oslows*** tarafından 31 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Günün sonunda sadece 1-2 saatlik bir vaktim oluyor gece oyuna girmeye etkinlik yapmak için. Ama malesef çoğu zaman olduğu gibi ve bunu alışkanlık haline gelmesine sebep olan herhangi bir sorun karşısında zamanında gerekli aksiyonu alamayan darkorbit ekibi sayesinde hevesim kursağımda kalıyor. İşini göreevini eksiksiz layıkı ile yapamayan insanlardan oluşan bu ekip Darkorbitte ki liyakatsizliğin en büyük kanıtıdır. Ve bu sorunlardan sonra oyunculara telafi olarak havai fişek vs. ödül verilince buna sevinip alkış tutanlar bu durumun diğer suçlularıdır. Ben hakkımı helal etmiyorum böyle bilinsin. Bir sorun olduğunda foruma gelip bahane anlatan saldırı vs. oldu gbisinden açıklama yapan adminlere de şunu söylüyorum; bu göreve bahane ya da sorunun kaynağını açıklamak için geetirilmediniz çözüm için amaçlı geldiniz işinizi yapın.

2. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Biz zaten işimizi yapıyoruz.
    Buranın düzenini sağlamak ve oyunculardan alınan geri bildirimleri iletmekle sorumluyuz.
    Lütfen bize ne yapmamız gerektiğini söylemeyin.

İyi günler.

SELGAE bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.