GİRİŞ REKLAMI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EFSANE1 tarafından 19 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. EFSANE1

EFSANE1 User

Oyuna girdiğim gibi reklamla karşılaşıyorum ve kapanmıyorBir kaç gündür bu sorunla karşı karşıyayım.Ben hiç bir reklamı izlemek mecburiyetinde değilim kimse de değil lütfen ilgilenin.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz bilmiyorum ben daha önce aynı reklamları gördüğüm için tarayıcılarımı tamamen silerek yeniden kurdum sizde aynısını yapabilirsiniz şuan 2 tarayıcı kullanıyorum opera ve maxthon ve sizin şuanki problemlerinizi yaşamıyorum hiç bir reklam çıkmamaktadır birde bu yönergeleri uygulayabilirsiniz.
    Tarayıcı (Chrome) reklam eklentilerini kaldırma

Temizleme programı olarak revo uninstaller kullanabilirsiniz.

3. aynı sorun bende de var bu temizleme işlemi chrome için geçerli olabilir fakat ben firefox kullanıyorum yaptım bişey olmadı.adblock kurulu olduğundan reklamıda görmüyorum siyah bir kutu(büyükçe bişey) ortada gece mavisi bir halka dönüp duruyor :D

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Tarayıcınızı silip yeniden yüklemediyseniz silerek yeniden yükleyiniz.

5. ƒαℓℓιηg_ѕтαяѕ_ bu benim diğer hesabım firefoxsu kaldırdım ondan vaz geçtim opera yükledim yine ilk girişteki reklam kalkmadı.ne sinir bozucu bişey yaw.

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Reklamlar seviyelere göre çıkmaktadır.

Keyifli Forumlar

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.