Destek giriş sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sun78 tarafından 14 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sun78

sun78 User

[​IMG] merhaba sayın adminim diğer çarımda oyuna giriş yapmak istediğimde resimdeki gibi bir ekran çıkıyor ve oyuna giremiyorum acaba hesabım çalınıyor mu? bu forumdan yazdığım hesapta böyle bir sorun yok. oyun hatası mı yoksa hesabım çalınıyor mu yoksa banlandı mı? şimdiden teşekkürler.

Son düzenlenen: 14 Ağustos 2018
  2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,
    Oynadığınız sunucuyu burdan bildirirmisin
    İyi forumlar.

3. sun78

sun78 User

bu hesapla hem global Avrupa hem de global Avrupa 2de oynuyorum ama şuan hangisinde bilmiyorum ama oyuna giriş yapmak istediğimde internet adresi int5 şeklinde başlıyor normalde int5 yerine int1 yazıyordu.[​IMG]

Son düzenlenen: 14 Ağustos 2018
  4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Server birleşiminde oyuna giriş yaptınız heralde bu yüzden hesabınız boşlukta ve innaktif gözüküyor dediğim şekilde supporta mail atarmısınız eski maillerinizde hata veren gemiye ait id yazan mail varsa ordan bulup supporta bu görüntüyle birlikte gerekli yazıyı yazıp id yoksa giriş nicki serveri yazınız vede geminin kayıtlı olduğu mail adresini buradan mail atabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.