Giriş Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yordey tarafından 11 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yordey

yordey User

Oyuna giriş yapamıyorum , sorun mu var ? varsa ne zaman hallolur, cektiğim vip indirim süreleri oyuna gırıs yapılmadıgı süreçte olusan zararımın tazminatı nolucak !!!! ne biçim iş yapıyosunuz bezdirdiniz insanı yeter artık be

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Hangi serverda oynuyorsunuz

Keyifli forumlar.

3. yordey

yordey User

TR 5 (Beş)

günaykeçisi bunu beğendi.
  4. ben de giremiyorum(tr5)

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Son anda yapılan bir değişiklikle TR1 ve TR5 sunucularının birleştirilmesine karar verilmiştir.

Lütfen bu süre zarfında hesabınıza giriş yapmayınız. Buradan birleşmenin tamamlandığı duyurusu yapılacaktır.

İyi forumlar.

6. Bak bak yorumuda kaldırıyorlar utançlarından

Böyle yapmaya devam edin bakalım elinizde oyuncu kalıcakmı tüm serverları birleştirsenizde böyle olmaya devam ettiğiniz sürece oyunu oynayan adam kalmıycak haritalar hep boş kalıcak ....

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Eylül 2018
  7. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Forum kurallarnınca küfürlü konuşmak yasaktır bir daha aynı tarz küfürleri yazmamanızı rica edeceğim küfür etmeniz sizi sonuca bizleride çözüme ulaştırmaz sadece kendinizi yormuş olursunuz küfür ederek.

İyi Forumlar.

8. yordey

yordey User

48 saat [2 gün] vipimden ve indirimimden düşecek ve ben oyuna gıremıcem nolucak bunun tazmınatı , madem işinizi düzgün yapamıyorsunuz neden serverleri birleştiriyorsunuz !!!!!!!!

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ne yazık ki satın aldığınız paketlerin süreleri işleyecektir. Her hangi bir tazminat hakkında bizlere bilgi verilmedi.

İyi forumlar.

10. yordey

yordey User

ne diyim haram zıkkım olsun !

11. neor

neor User

2 gunluk vip 1.2 tl
    2 gunluk indirim 0.4 tl
    2 gunluk katlayici 0.4 tl
    _____+
    2 tl
    cokda sey yapmamak lazim
    belki tum birlesmeler bitince biseyler dagitirlar
    ayrica bazi almanya serverlerine 250gg ve lazer falan verildigini discorddan okumustum

12. yordey

yordey User

parası zaten onemlı degıl körü körüne boyle durumları gormezden gelmeleri ınsanları aptal yerıne koyduklarını ve dıkkate almadıklarının gostergesıdır sevgılı umursamaz dostum, sizin gibi sorgulamayanlar sayesınde mılleti söğüşleyip mağdur edip boyle de hesap vermıyolar işte...
    ayrıcı bugun bos gunum oglenden aksama kadar korsan gorevlerıne yogunluk verecektım, bunu nasıl hesaplayacaksın ayrıca !!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.