giriş sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve camoka41 tarafından 19 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. camoka41

camoka41 User

TR 4 DE FUL BİR CARIM VAR NORMALDE TR4 OYUNCUSUYUM
    TR1 SERVERİ BİRLEŞMİŞ DEDİM BİR BAKIYIM SERVERE DİYE SERVER SEÇİMİNDEN TR1 İ SEÇTİM [​IMG]
    Forbidden

You don't have permission to access /ProjectApi/noInactive.php on this server.
    BU HATA İLE KARŞILAŞTIM ŞİMDİ TR4 DEKİ FUL CARIMA GİRİŞ YAPAMIYORUM
    CAR GİRİŞ NİKİ

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Ekim 2018
  2. -Star-

-Star- User

Hesap ıd numaran ile supporta başvur,forumdan çözemezler bu sorunu.

3. Okyanus

Okyanus Guest

Selamlar,

Bu sorunu belgeler ve oyuncu ıd si ile birlikte support -> oyun sorunu kısmına problemi yazarak ticket atabilirsiniz.Forum olarak bu konuyu çözemeyiz.Size ancak support yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

4. camoka41

camoka41 User

şuanda oyuna hiçbir şekilde girmiyor adminim o carda uye ıdını bulmam iiçin servere girmesi lazım cardan
    servere hiç bir şekilde giriş yaoamadım adminim o carda oyun tr1 serverinde kitlendi ne server değişiyor ne oyuna giriyor yeni bir car acıp tr de denedim tr1 e giriyor ama ful carımdan giriş yaptığım zaman tr1 serveri açılmadı
    car bu düzelir diye şifresinide değiştirdim ama nafile serverde kaldı öyle sürekli o hata ile karşılasıyorum

tr4 de girmeye çalıştım yok yani orda kaldı car giriş yaparken direk tr1 e atıyor o seerverde bende hata veriyor sürekli

oyuncu ıdını servere girmeden nasıl bulabilirim bunda yardımcı olabilirmisiniz

5. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Öncelikle mesajlarınızı birleştirdim, ilk mesajınızdada büyük harf kullanımı yapmıştınız , forumda flood ve mesajın tümünün büyük harfle yazımı yasaktır.
    Lütfen bu konulara dikkat ediniz.
    Sayın arkadaşım buraya koyduğun link senin tr4 hesabının linki ve ID alabilmen için geminin arka sayfasına giriş yapman lazım fakat böyle durumlar için herzaman arka safyanın ekran resmini alıp saklaman lazımdı. Sizin yapacağınız tek şey bu profil linkini supporta buradan yollamak olacak teknik ekibin sizin geminizi ancak bu profil linkinizle açabilirler.

6. Teşekkür ederim adminim sorun support tarafından düzeltildi

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sorununuzun çözüme kavuştuğu için çok sevindim.

Eğer başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesin isteyebilirsiniz.

Şimdi tüm uzaya korku salma ve yeni keşflerin zamanı. Uzayın en karanlık köşelerindeki yaratıklar bile sizin isminizin korkusu ile yaşayacak.

İyi forumlar.

8. lokman0505

lokman0505 User

403 Forbidden hatası alıyorum supporta mesaj yolladım cevap gelmedi 3 gündür lütfen moderatörler support görevlilerine iletiniz. kaç gündür gemiyi açamadım

9. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım supportla iletişime geçmişsiniz muhtemelen cevap gelmiş olabilir mailinizin jung mail bölü varsa oraya türkçe ise mailiniz gereksizler bölümü var birde oraları kontrol edermisiniz lütfen.

İyi forumlar.

10. lokman0505

lokman0505 User

Kontrol ettim ama cevap gelmedi gelmiyor :(

11. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım bu konuda bizim buradan yapacak bir yetkimiz yok lakin sizin hesabınızın düzelmesi için beklemekten başka çare yok şimdilik size yollanan ticket numarası ile bir daha iletişime geçmenizi öneririm.

İyi forumlar.

12. lokman0505

lokman0505 User

Tamamda gemi 5. gün oldu hala kapalı gemi Kumay Albaydır. o gemi kasılmassa rütbesini kaybeder. anlamıyormusunuz ben bu oyunda hem uri vip destek avantaj paketleri çekiyorum para veriyorum Darkorbite

13. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Forumdan supporta karışamayız. Supporttan gelecek cevabı bekleyiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.