Giriş Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve fearless1994 tarafından 2 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. herkese iyi forumlar gemime yaklaşık 1 aydır giremiyorum supporta yazdım bilgilerimi verdim bana chat üzerinden başka birine gemi çalma hakkında bilgi verdiğim için gemimin kapatıldığını söylediler tek kullanıcıyım zaten işten pek vaktim olmuyor arada oynuyorum ve böyle bir şey kesinlikle yapmadım onlara kanıtlamalarını söyledim fakat 3 gündür ses yok elinde delil olan kişi hemen gösterip olayı kapatabilir bu işte art niyet seziyorum böyle bir sorum başına gelen var mı lütfen bilgilendirsin yetkililerden de yardım bekliyorum teşekkürler

2. 1 ay önce bir olay patlak vermişti oyunculara oyun içinden kod verildi gibi mesaj atılıyordu eğer o olay bu olaysa ki ona benziyor eğer o linke tıklayıp giriş yaparsan senin hesabından da diğer oyunculara aynı mesaj atılıyor ama support banlıyor bunları böyle bir mesaj geldimi sana tıklayıp girdinmi ?

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. Luminous

Luminous Guest

Öncelikle merhaba,

Yaşadığınız sorunla ilgili üzgün olduğumu ancak bu konuda forum takımı olarak herhangi bir şey yapamayacağımızı belirtmek isterim. Ama şunu da söylemek isterim ki bu işte herhangi bir art niyet yoktur, olamaz. Yetkili tek mercii Support ekibidir. Cevap süreniz yoğunluğa bağlı olarak 2 iş gününden fazla olabilir, unutmayınız ki Support ekibi gerekli tüm incelemeleri yapıp, ortadaki sorunu çözmek için elinden geleni yapacaktır. Sormak istediğiniz başka bir soru yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz,

İyi forumlar dilerim.

4. tam hatırlamıyorum ama olabilir kardeşim böyle bir şey ne yapmalıyım haksız yere gemiden oldum nasıl ispatlayabilirim bunu lütfen başına gelen arkadaşlar cevap verebilir mi?

5. Valla bu durumda yapcak bir şey yok kardeş nick şifreni vs oraya girdiysen adamda senin hesaba girip diğer oyunculara o mesajı attıysa açılmaz bence. Support ise senin yapıp yapmamana bakmaz o mailin gönderildiği hesaba bakar

Luminous bunu beğendi.
  6. nick veya şifre girmedim hiçbir yere ona eminim ama atılan muhtelif bir linke tıklamış olabilirim ona tam emin değilim supporttan inceleniyor diye mesaj gelmişti en son bekliyorum artık yapacak bir şey yok ama her yolu deneyeceğim pisi pisine emeklerimi heba edemem