Giriş Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALİKAPTAN25 tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ____EVANESCENCE isimli hesabıma girmeye çalıştığımda hata verdi supporta mail attım , gelen cevap gönderdiğiniz hesap bu mail hesabına bağlı değildir oldu arkadaşım kanıtlamak için ödediğim vip attım , gmail hesabıma , değiştirme onayı dahi gelmeden hesabım benim nasıl başka maile geçiyor biz güvenip big pointe hesabımıza para yatıramayacak mıyız emek ettim ben hesabım 2010 yılında açıldı bizzat kendi tarafımdan 10 senelik hesabım çalınıyor supportun umrunnda değil
    1516874211 tarihli ve DarkOrbit sayılı 26/04/2020 işlemin için teşekkür eder ve satın aldığın öğeyle bol bol eğlenmeni dileriz.

İşte siparişinin detayları:
    Tarihİşlem noÜrünÖdeme yöntemiTutar
    26/04/20201516874211Uzaylı Avcısı PaketiBigpoint GC0,78 €

Merhaba ____EVANESCENCE,
    1516852701 tarihli ve DarkOrbit sayılı 26/04/2020 işlemin için teşekkür eder ve satın aldığın öğeyle bol bol eğlenmeni dileriz.

26/04/20201516852701Uridium BankasıBigpoint GC1,18 €

Merhaba ____EVANESCENCE,
    1516455603 tarihli ve DarkOrbit sayılı 25/04/2020 işlemin için teşekkür eder ve satın aldığın öğeyle bol bol eğlenmeni dileriz.

25/04/20201516455603Doubler Advantage PackBigpoint GC0,79 €

Merhaba ____EVANESCENCE,
    1516088979 tarihli ve DarkOrbit sayılı 23/04/2020 işlemin için teşekkür eder ve satın aldığın öğeyle bol bol eğlenmeni dileriz.

23/04/20201516088979Süper Destek PaketiKredi kartı1,30 TL

LÜTFEN HESABIMI BANA GERİ VERİN

2. bunlar yakin zamanda ödedi̇kleri̇m kanit gereki̇rse eski̇ye de gi̇deri̇m bu nasil mümkün olabi̇li̇yor beni̇m hesabimin mai̇li̇ bi̇r anda nasil deği̇şti̇ri̇li̇yor hi̇ç bi̇r resmi̇yet yok mai̇l hesabima gelen onay yok deği̇şi̇kli̇k i̇çi̇n bi̇le bi̇r anda bu olay oluyor ve si̇zi̇n supportunuz bana hi̇ç bi̇r şey yapamayiz di̇yor allah kahretsi̇n ne di̇yeyi̇m hakkimizi yi̇yorsunuz .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2020
  3. emperyan

emperyan User

Bunu buraya yazman senin için bir şey kazandırmaz ama BIGPOINT e yazarsan işe yarayabilir

necross ve goliat0 bunu beğendi.
  4. Yazdım supporta defalarca başka nereye yazmam gerekiyor gererkirse gmail hesabımda incelensin istiyorum onay maili gelmeden 10 senelik hesabımın maili nasıl başka bir maile geçiyor bu nasıl mümkün ve nasıl bir saçmalık

5. emperyan

emperyan User

Sana olacak olanları söyliyim şimdiden . Support diyecekki hesabınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz bunun için bizim yapabileceğimiz bir şey yok. İyi oyunlar dileriz.
    Bunu aynen suratına yapıştıracaklar :D

necross ve goliat0 bunu beğendi.
  6. İşin support kaldıysa Allah yardımcın olsun :(

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz işlem konusunda Forum Takımı olarak yardımcı olamıyoruz. Hesap değişikliği takibi, mail güvenliğinizi siz sağlamak ile yükümlüsünüz. Support Takımımız iletişim için oyunda kayıtlı olan mail adresinizi referans alacaktır. GİŞ Kuralları gereği hesabınızın güvenliğinden kendiniz sorumlusunuz. Eğer siz hesabınızı bir başkasıyla paylaşırsanız çalınması gayet olası ve muhtemel, ki zaten gene GİŞ Kuralları gereği hesap paylaşımıda yasaktır. Ayrıca birisi sizin sadece giriş ID nizi bilse bile hesabınıza erişmesi yada E-Posta adresinizi değiştirmesi imkansızdır.

İyi Forumlar.

8. IIMuncuRII

IIMuncuRII User

neredeyse 10 saat olucak oyuna giris yapamıyoruz yetkılıler daha beklıcezmi yapmadıgımız bişe kalmadi

9. Corona virüs yakalanmışlar şuan hesabını çıkartacak kimse yok.

Sabah ki resette düzelir.

10. IIMuncuRII

IIMuncuRII User

öyle görünüyor reis sadece benim degil arkadaslarımda var 7 8 kısı beklıyoruz 10 saattir :D

11. giremiyosun hadi girdin 2 saniye hareket ediyor 5-6 saniye donuyor oynıyamıyosun .yıllardır direnip bu oyuna para vermediğime her zaman olduğu gibi yine haklı çıktım.paramla rezil olacakmışım :D boşver girmeyin zaten oynıyamadıktan sonra :D

12. Bekliyoruz reşit gelsede oyuna girsek

13. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Lütfen bu mesajımdan sonra Kurallara uygun mesaj yazınız ve konu içeriğini daha fazla dağıtmayınız.

İyi Forumlar.

14. IIMuncuRII

IIMuncuRII User

thanatos oyuna girmeyelimmi zaten giremıyoruz bi aciklama bisey yapın arayın adamları bilgi alın bilgi verin sabahtan beri burda bos bos oturuyoruz bi bilgi beklıyoruz

15. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Gerekli açıklama yapılmıştır. Oyunda bulunan Lag sorunu ve Bağlantı sorunları Raporlanmıştır. Çözümü için beklemekteyiz.

İyi Forumlar

16. IIMuncuRII

IIMuncuRII User

nezaman cevap gelir

17. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konu ile alakalı bir bilgi geldiğinde Forum Kanalı üzerinde duyurusu yapılacaktır.

İyi Forumlar.

18. A
    Anlatamıyorum galiba benim hesabımın maili bir anda değişti diyorum siber suçlara da baş vurdum yarında tekrar arayacağım siz dalga geçiyorsunuz galiba hesap benim hesabım ve hesabım çalındı giş kuralları gereği çaldırmasaydın o zaman diye bir kaide mi var mail değişikliği mesajı gelmeden hesabım çalınmıştır diyorum anlamıyor musunuz ne demek bir şey yapılamıyor ne support ne siz yerinizden kıpırdamıyorsunuz dahi.

19. Burada ki FM ler destek olamaz bu konuda.

Support destek olur ama şu zamana kadar hangi soruna çözüm bulabilmişler hiç duymadım.

Umarım hesabını alırsın tek umudun bileşim suçlar.

20. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

GİŞ Kuralları gereği hesap güvenliğinden hesap sahipleri sorumludur. Hesabınızı çaldırmanız durumunda Support yada başka herhangi bir yetkili sizlere hesabınızı geri veremez, sadece Bilet göndererek ödeme bilgilerinizi sildirme imkanınız vardır.

Ayrıca forum yetkililerinin oyundaki hesaplar üzerinde en ufak bir yetkisi yoktur. İletişimde bulunmanız gereken kanal Support ekibidir.

İyi forumlar.