Giriş Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KRALINA tarafından 4 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KRALINA

KRALINA User

hayırlı sabahlar en son 3 mayıs 00.00 dan itibaren giriş yapamıyorum şimdi işten geldim ve gene giriş yapamıyorum yani bendemi sorun var oyundamı sorun var ben bunu anlayamadım hala bir yetkili falan filan varsa oyun hakimiyeti olan bilgisi olan aydınlatsın bizleri yahu boşuna şey etmeyelim bizde

€FSAN€_SÜNG€R_BOB bunu beğendi.
  2. AGa bendede aynı sorun var buyuk ihtimalle genel

3. malesef aynı durumdayım sabah resetde duzxelecek dedıler sabaha kada rbekledım sonu yıne sıfır kapıda kaldık ne oyun acılıyor nede bır cevap verıyorlar

4. Sabah 06:30 da reset olacağını söylediniz. O zaman düzelecek dediniz. Hala bir düzelme yok 14 saatir maduruz. Lütfen yardım istiyorum.

5. KeNBLoCK

KeNBLoCK User

Yaw başlıyacam böyle adminlerinde x2 kat ödülü yapmış ve kimsede kapıya giremiyor bizimle oyun oynama ve dalga geçme adminim rezil etmeyemi çalışıyorsun derdiniz ne sizin admin ve teknik ekip

6. KRALINA

KRALINA User

valla kardeşlerim bunların ne sizi nede beni tınladığı yok beklemeyin yatın uyuyun bunların yönettiği/ilgilendiği oyun böyle olur cevap bile gelmiyor her vakit bir forum moderatoru olmak zorunda diye biliyorum vardiyalı sistemdeler hani moderator o bile yok kimse çıkıpta biz işimizi yapıyoz demesin işinizi yapsanız oyun böyle olmaz

7. Başlarım boyle oyuna ha bu ne N/A ya

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 May 2020
    M-A-Y ve €FSAN€_SÜNG€R_BOB bunu beğendi.
  8. Bizim katlayıcılarımız ve desteklerimiz ne olacak?

9. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

İlgili sorunu raporladık ama henüz bir cevap yok. Bizim de beklemekten başka bir çaremiz yok. Ülke takımlarında oyunun lag sorununu çözecek yetkisi/hakimiyeti olan hiçkimse yok.

Lütfen üslubunuza dikkat ediniz burası DO Resmi forumudur.
    Öncelikle moderatör sıfatının tanımını açıklama gereği duyayım,
    Görev tanımımızdan anlayabileceğiniz üzere, burada olup olmamamız herhangi bir oyun sorununu çözüme kavuşturamaz. Bizlerin yetkili olduğu tek yer forumdur. İlgili raporlamaları merkez ekibe yaptık ve bekliyoruz.
    Hesabınıza gerekli cezai işlem tarafımca uygulanmıştır. Tekrarında bu cezanın artacağını bilmenizi isterim.
    Merkezden telafi istedik, beklemedeyiz.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.