Giriş Yaptım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HåγяoLa_КáяdéŞ[HДK™] tarafından 22 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben oyuna girebildim şu saatte anca girdi oyuna hele şükür tr4

2. biz bi giremedik kardeş tr1

3. NoxiL

NoxiL User

ben hala giremiyom hiç bi servere

4. kapatıp açtım başla yazısı gelsin diye sayfayı en sonunda girdi kimse yok oyunda :)

5. bnde giremedim hala iskandinavya1. sabah reseti tsi ile kaçta oluyor.

6. bu kadarda olmazki

7. bende hala girmiş değilim ben tr4 cihan.
    Bu tür oyun sıkıntıları artmaya başladı oyun donmayı bırakın artık açılmıyor bile zaten evde bilgisayar yok babamın iş yerinde oyuna girebiliyorum ayrıca bu tür sorunların olmaması gerekiyo hatta lf4 günü jp günleri böyle şeyler olması biraz tuhaf bi an önce şu oyunu açın ..İyi oyunlar.

bune yav oyun iyice sıktı

BEYLER taktik buldum her seferinde dolmasını bekleyin sonra sayfayı kapatıp açın yine o sarı yer dolcak tam dolmicak yine kapatıp açın biraz daha dolcak yine kapatıp açın biraz daha dolcak yine kapatıp açın oyundasınız kıyağımı unutmayın iyi oyunlar..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Eylül 2014
  8. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Oyundakı teknik sorunlardan dolayı teknık ekıplerımız çalışma yapmak ta en kısa süre zafında sorun çözülmüş olacaktır

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.