Girişte buga takıldı!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve son*umudum tarafından 4 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. son*umudum

son*umudum User

Sol üstten sv değişikliği yaptım çar buga girdi bidaha kendi serverime geçemiyorum 3 gündür
    support cevap vermiyor acil yardım !

Admim yok mu cevap verecek??

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Haziran 2015
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda kurallar gereği alt alta yazmanız uygun değildir.

Size gönderilen bilet numarası ile birlikte supporta tekrar başvuru yaparsanız yetkililerimiz yardımcı olacaklardır.

Farklı bir tarayıcıdan denedimizmi.Birde açık olan sayfalarınızı kapatıp deneyin.

Keyifli Forumlar.

3. son*umudum

son*umudum User

Adminim herşeyi yaptım düşünebildiğiniz sorun bende değil çar buga takılmıs support 3 gündür cevap vermiyor cmye diyorum foruma yazın diyor size yazıyorum supporta yazın diyorsunuz resmen dalga geçiyorsunuz benle cevap vermiyor bunun neyini anlamıyorsunuz!?

4. Kapalı yani banlı olan serverine girdiğinden diğer serverlere geçişin engelleniyor Bunun supportta id ni atarak düzeltebilirsin

5. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Support yoğunluktan dolayı cevap verememiş olabilir en geç 48 saat içerisinde geri dönüş yapılacaktır,sabrınız için teşekkür ederiz.
    size gelen ticket numarası ile tekrar yazarsanız bilgilerinize daha çabuk ulaşıp size daha hızlı dönüş yapılacaktır.
    CM Arkadaşlar sorunuzu yanlış anlamış olabilirler malum chat ortamı daha yoğun olduğundan dolayı..

iyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.